reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja wczoraj wieczorem wyszłam z psem i zaśmierdziało mi szambo somsiada i puściłam pawia na drogę...cóż zdarza się 😂
Rozwaliłaś system. Parsknęłam na telefon 😂
Hej dziewczyny :)
Jestem po wizycie :)
Dzidzia ma 3,66 cm! Dziś 9+6 ale z USG wychodzi na większą 😅
Wszystko jest w porządku. Czekamy sobie na prenatalne :)

Ps: USG miałam już robione przez brzuch :)
Ale to już rzeczywiście duży dzidziol! ❤
No okropna dzisiaj ta mgła, ja jeszcze jak szłam to lało jak z cebra a parasolki nie wzięłam :p marzy mi się już słoneczko i długie spacery!
U mnie ciepło i słoneczko od czasu do czasu ;)

reklama
Tez tak macie ze idziecie z wielka nirwiadoma na wizytę ? Ja wiem ze powinnam iść z nastawieniem ze zobacze jak dzidzi rośnie ale jakoś nie potrafię....staram się nastawić na najgorsze jeśli nie daj Boże miałoby coś być nie tak:(
Oj tak ciagle myśle czy urośnie i ile urośnie, czy nadal będzie serduszko 😒 nie mogę się opędzić od złych myśli

Ja dziś sie budziłam co chwilę, a to małą przykryć a to coś.. I śniła mi się dwa razy sytuacja w pracy że szefowa kazała pracować dziewczynom po godzinach,poprostu wpuściła klientów po zamknięciu i tyle i łaził po całym sklepie jak robale jakieś.. I później drugi sen podobny tylko z moim i męża udziałem [emoji848] tyle że my tam nawet spaliśmy [emoji848] co w tej głowie jest.. [emoji23] generalnie zawsze mam sny nie ważne ile śpię nawet jak się budzę kilka razy to też śnie te kilka razy..
Ja znowu mialam problem z zasnieciem bo mnie cos dluzsza chwile mdliło :-/ a jak już zasnelam to tak poryte sny mialam, że do publikacji się nie nadają [emoji1787]

Ranyyy ja mam taki problem ze wzdęciami i zaparciami i nic nie pomaga[emoji2356][emoji2356][emoji2356]kawusia rano nawet nie rusza
Ja mam wzdęcia głównie wieczorami, a jak już przejdzie to trzeba wietrzyć chatę, bo takie gazy mi idą że nie sposob przejść obok tego obojetnie [emoji1787]

Ja już czasami mam jej dość [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] non stop na okrągło [emoji23][emoji23][emoji23]
To jak moja córka bypa mała, Peppę też oglądała, ale u niej to królował Klub przyjaciół myszki Miki [emoji1785][emoji1785][emoji1785] boże, jak ja tego nie lubiłam.

reklama
Ja jutro z rana jadę na badania a wizytę mam 10.02 na16 :) A robiła któraś badania prywatnie? Jaki mniej więcej jest ich koszt? Boję się że zapłacę z 500 zł :o
Zależy od labo. Wjedym miejscu zapłacisz niecałe 300, w innym dwa razy tyle :-/ ja na szczescie bede to miala w ramach pakietu, wiec wiecej niż pakiet nie wydam na szczescie.

Do góry