reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ktoś dziś ma wizytę? Jutro chyba ja zaczynam. 9:30. Chyba że ktoś wcześniej?
Tez tak macie ze idziecie z wielka nirwiadoma na wizytę ? Ja wiem ze powinnam iść z nastawieniem ze zobacze jak dzidzi rośnie ale jakoś nie potrafię....staram się nastawić na najgorsze jeśli nie daj Boże miałoby coś być nie tak:(

Tez tak macie ze idziecie z wielka nirwiadoma na wizytę ? Ja wiem ze powinnam iść z nastawieniem ze zobacze jak dzidzi rośnie ale jakoś nie potrafię....staram się nastawić na najgorsze jeśli nie daj Boże miałoby coś być nie tak:(
Mam tak samo 🙁 w ostatniej ciąży nie miałam żadnych niepokojących objawów, oprócz plamienia lekkiego. Dopiero na wyczekanej wizycie w 10tc dowiedziałam się, że ciąża obumarła 😔 także teraz straszliwie się stresuję przed wizytami. Ale staram się mimo to myśleć, że wszystko będzie dobrze tym razem.

Ja mam jutro i też się dygam 😌 jutro juz ustalam prenatalne o ile wszystko będzie oki.. Liczę na to 💓

Ja raczej szłam z nastawieniem że wszystko jest ok tylko myślałam że coś zobaczę/usłyszę a ani nie zobaczyłam ani serduszka nie usłyszałam tylko dowiedziałam się że ok
Ale walę to za dwa tygodnie pooglądam sobie dokładnie😀 grunt że wszystko gra mogę gnać do Lidla może jeszcze się zalapie na ciążowe gacie😉

reklama
Do góry