Czyli jak nie jedno to drugie no niestety takie te bobasy są, że się latwo uzależniająTo witam się ja ja tak wlasnie zaczynalam robić, np zamiast 3 miarek dawałam tylko 2 itd. I jakoś poszło ja mam za to natomiast problem z ciągnieciem kciuka. Już nie wiem, co mam robić, żeby przestała go ssać. Zęby już w dziubek się robią, na palcu takie znamię, strup jakby, nic nie działa
reklama
Cantosowa
Moderator
Ja zgłupiałam bo mam się umówić do położnej a tu psikus bo w medi tylko teleporady dostępne żadnej wizyty stacjonarnej, muszę ogarnąć temat jak siądę do kompa. Jeśli któraś prowadzi ciąże w Medicoverze dajcie znać, czy ja muszę isc stacjonarnie czy to po prostu dokumenty?
Ja chodzę, napisze Ci na priv :-)
E
Ewka34
Gość
Moje śniadanie dziś to rożek truskawkowy zupełnie nie mam ochoty na warzywa a mam robić dla moich zupę warzywną,na sama myśl mi niedobrze a ja tak kochałam zupy ❤
U nas na szczęście pierwszy ząb dopiero na roczek wyszedł i liczę, że nas to trochę ratuje...Ja tak synowi właśnie zęby załatwiłam , smoka po roku odstawiłam bo nie chciałam żeby Krzywe zęby miał (a już od 4 miesiąca mu rosły) a za to próchnica butelkowa się przyplątała bo zamiast smoka butle dostawał w nocy..... błędy młodości
E
Ewka34
Gość
U nas po roczku teraz nawet żadnych 5-tek jeszcze nie ma, a pierwsza córa jeszcze mleczne ma niektóreU nas na szczęście pierwszy ząb dopiero na roczek wyszedł i liczę, że nas to trochę ratuje...
Pocahontass
Fanka BB :)
Dziś jest trochę lepiej, od wczoraj leże cały czas. Dzisiaj póki co nie krwawię żywą krwią tylko taką ciemnobrązową.Będzie dobrze. Dużo z nas plami lub krwawi. Główka go góry ❤ jak się dziś czujesz?
Powodzenia dziś na wizytach dziewczynki
Mama0303
DokładnieZacznij oszukiwać i dolewać wody. Najpierw mało, a potem więcej i więcej.
U nas,nasza pani doktor gastroenterolog kochana powiedziała,budzi się do mleko i będzie budzić no się jej opłaca,jak dostanie wodę to się jej przestanie opłacać i faktycznieJest taka teoria, ale nie znam nikogo u kogo to zadziałało
helloitsmeanna
Kochana spokojnie, wszystko się unormuje <3 bierzesz dupka czy też luteinę?Dziś jest trochę lepiej, od wczoraj leże cały czas. Dzisiaj póki co nie krwawię żywą krwią tylko taką ciemnobrązową.
Powodzenia dziś na wizytach dziewczynki
Dużo spokoju, odpoczywaj!
helloitsmeanna
Ja jestem wniebowzięta, bo nie mam żadnego odrzucenia od jedzenia, jem to co jadłam przed ciążą, wszystko mi smakuje. Oczywiście nie chwalę dnia przed zachodem słońca, bo może jutro wstanę i nie zjem już nic ale póki co serio jestem zdziwiona jak dobrze się czuję i nic mnie nie męczy. Podziwiam Was, że znosicie te poranne i nie tylko mdłości czy inne dolegliwości. Co ten kobiecy organizm potrafi znieśćMoje śniadanie dziś to rożek truskawkowy zupełnie nie mam ochoty na warzywa a mam robić dla moich zupę warzywną,na sama myśl mi niedobrze a ja tak kochałam zupy ❤
reklama
Mama0303
Byłam na wizycie NFZ pani miła ale ciezka w rozmowie, powiedziała że USG pokazuje osiem tygodni że chyba widzi jeden płód,na moje badania nawet nie spojrzała, powiedziała że jak podejrzewam cukrzycę to mam iść do rodzinnego,w popieramy napisała 8-9 tydzień na wydrukach z USG na jednym widziałam 8+0 na drugim 7+6 wydruku nie dostałam bo dołączyła do kartoteki,zrobiłam sobie tylko zdjęcie telefonem, ekranu nie widziałam,serca nie słyszałam
Ale skoro powiedziała że wszystko w porządku to chyba tak jest
Ale skoro powiedziała że wszystko w porządku to chyba tak jest