reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Mój syn jest mlekoholikiem i w dzień normalnie pije chyba ze trzy kubki takiego z kartonu, plus owsianka na mleku na sniadanie :) ale w nocy musi być butla :( i wiem, że to jest tylko i wyłącznie przyzwyczajenie, bo raczej głodny nie jest.
Moja tez jest mlekoholikiem;) ale zauważyłam że mniej go potrzebuje może dlatego ze jest syte, biorę mleko od gospodarza;)

reklama
Ja tak.mialam na samym początku ciąży, z tydzień mnie tak trzymało, ale potem przeszło. Nic nie grałam, herbata z cytryną i miodem tylko.
Mam pewien problem. Temperature mam cały czas podwyższona. Przy 37.1 jest ok i czuje się w porządku, ale gdy mam już 37.5 -37.6 ciężko mi się pracuje. Prace mam biurowa i skupienie jest bardzo ważne, żeby się nie pomylić. Niestety przy podwyższonej temperaturze czasami coś mi się miesza, albo o czymś zapominam. Też tak macie? Znalazlyscie jakieś sposoby na ten stan?

A ja dałam lekarce wynik grupy krwii z pierwszej ciąży i nic nie mówiła, że trzeba powtórzyć. Miałam taki z lab, z pieczątką.

Jest taka teoria, ale nie znam nikogo u kogo to zadziałało ;)
To witam się ja :D ja tak wlasnie zaczynalam robić, np zamiast 3 miarek dawałam tylko 2 itd. I jakoś poszło :) ja mam za to natomiast problem z ciągnieciem kciuka. Już nie wiem, co mam robić, żeby przestała go ssać. Zęby już w dziubek się robią, na palcu takie znamię, strup jakby, nic nie działa :(

reklama
Mój syn jest mlekoholikiem i w dzień normalnie pije chyba ze trzy kubki takiego z kartonu, plus owsianka na mleku na sniadanie :) ale w nocy musi być butla :( i wiem, że to jest tylko i wyłącznie przyzwyczajenie, bo raczej głodny nie jest.
Ja tak synowi właśnie zęby załatwiłam , smoka po roku odstawiłam bo nie chciałam żeby Krzywe zęby miał (a już od 4 miesiąca mu rosły) a za to próchnica butelkowa się przyplątała bo zamiast smoka butle dostawał w nocy..... błędy młodości 😒

Do góry