reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Cześć, chciałabym do Was dołączyć. ;)
Jestem w 8+2, to moja 2 ciąża. Termin mam na 11.09. Pierwsza zakończyła się sukcesem i mam 2.5-letnią córeczkę Adę. ;)

Ta ciąża daje mi popalić. :) Od 5tc mam okropne, całodniowe mdłości. 1-2x dziennie wymioty. Zgaga i zero energii. Gdyby nie to, że mam córkę do opieki to pewnie bym całe dnie spala. Do tego dokucza mi podbrzusze- lekkie pobolewanie jakby okresowe, ale o wiele wiele lżejsze. Nie przeszkadza w funkcjonowaniu. Tak jakby troche po bokach. Czy Was też pobolewa brzuch?

Witaj na pokładzie :-)

Ja dzisiaj 6+3, czasami też brzuch pobolewa, ale to wiezadla macicy się napinają, a sama macica rozciąga :-) kłucie i pobolewanie we wczesnej ciąży to nic niezwykłego :-)

reklama
Dziewczyny zaczelam krwawic na czerwono. Nie bylo to bardzo duzo no ale sporo. Na 14 ide do gin jednak cos czuje ze to koniec bedzie. [emoji17]
Staraj się nie martwić. Też plamiłam na czerwono i z maluszkiem póki co jest wszystko ok. Dobrze , że masz dziś wizytę.
Pomaga Ci ktoś przy dziecku ? Ja zwerbowałam teściowa do pomocy . Nie z własnego widzi mi się tylko lekarz stwierdził, że dobrze by było żeby ktoś mi pomógł przy synu żebym mogła jak najwięcej leżeć. Trzymam kciuki za Was. Koniecznie daj znać po wizycie [emoji8]

Cześć, chciałabym do Was dołączyć. ;)
Jestem w 8+2, to moja 2 ciąża. Termin mam na 11.09. Pierwsza zakończyła się sukcesem i mam 2.5-letnią córeczkę Adę. ;)

Ta ciąża daje mi popalić. :) Od 5tc mam okropne, całodniowe mdłości. 1-2x dziennie wymioty. Zgaga i zero energii. Gdyby nie to, że mam córkę do opieki to pewnie bym całe dnie spala. Do tego dokucza mi podbrzusze- lekkie pobolewanie jakby okresowe, ale o wiele wiele lżejsze. Nie przeszkadza w funkcjonowaniu. Tak jakby troche po bokach. Czy Was też pobolewa brzuch?
Hej też mam dziś 8+2 🙃 współczuję mdlosci mi jakoś przeszły ;) a pobolewanie też mam ;) to moja 6 ciaza w tym 2 zakonczone sukcesem mam dwie córy 17 lat i 2.5 roku :)

Dobra teraz będzie obrzydliwie. To brudzeniem, plamienie czy kij wie co. Poczekałam aż wyschnie

Załączniki

• IMG_20210202_115558.jpg
    IMG_20210202_115558.jpg
    530,7 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry