reklama
Promyczek91
Fanka BB :)
Ide na drzemkę Wiem, że 3 h temu wstałam ale zaraz zasne na stojąco
Promyczek91
Na ile Ci jedno opakowanie wystarczyło? Hm teraz bede miala dylemat między tym a tym PalmersemCo do roztępów to ja w pierwszej ciąży używałam Pharmaceris i nie mam ani jednego roztępa a dodam że tendencję mam bo od dzieciaka mam na kolanach biodrach i piersiach. No i moja mama i siostra mają roztępy. Tak że nie zaryzykuję innym. Co do alergi to nie wiem a co do kremu to też ci nie podpowiem bo ja już wypróbowałam wiele i tych drogich nawet ale moja twarz toleruje najlepiej z ziaji „ kozie mleko” nawilża nie tłuści a jako baza pod podkład to już w ogóle mega. Ale każda ma inna cerę.
A co do opalania to leżeć plackiem o 12:00 nie mam zamiaru ale złapać jakieś promyczki spacerując czemu nie.
Słoneczko świeci
Tu jest napisane, że Pharmaceris można używać od 4 miesiąca a Palmers od początku ciążyNa ile Ci jedno opakowanie wystarczyło? Hm teraz bede miala dylemat między tym a tym Palmersem
13 Najlepszych Kremów na Rozstępy w Ciąży - Ranking 2020
Najlepszy Krem na Rozstępy w Ciąży Uelastycznia Skórę i jest Bezpieczny dla Dziecka? Przeczytaj Ranking i Zobacz Który Wybrać
www.beautychart.pl
Promyczek91
Tak tylko ze z tego opisu Pharmaceris:Tu jest napisane, że Pharmaceris można używać od 4 miesiąca a Palmers od początku ciąży
13 Najlepszych Kremów na Rozstępy w Ciąży - Ranking 2020
Najlepszy Krem na Rozstępy w Ciąży Uelastycznia Skórę i jest Bezpieczny dla Dziecka? Przeczytaj Ranking i Zobacz Który Wybraćwww.beautychart.pl
"W I-szym trymestrze ciąży nie zaleca się masowania i uciskania brzucha. Realne zagrożenie pojawienia się rozstępów na skutek rozciągania się skóry, występuje od II-trymestru jej trwania."
Wynika, że ogólnie nie jest zalecane masowanie się czym kolwiek a nie konkretnie tym produktem
Elodia
Może to nic złego, spokojnie. Ale uważnie obserwuj.Hej. U mnie noc ok, za to poranek z doopy. Trochę brzuch mnie boli i jak się podcieralam to są brązowe uprawy, albo plamienia. Więc już jestem zła i czarna wizja wkoło
Elodia
Ja niby dużo nie piłam wieczorem, a i tak co chwilę siku do okolo 1 latałam [emoji2959] jakies takie ni to skurcze, ni to ciągnięcie w nocy poczułam, raczej takie lekki hmmm rozciąganie ale prawie bezbolesne? Oczywiscie u mnie panika też się odezwała, ale ani nie plamię ani nic, więc póki co jest ok. W krzyżu mnie czasami ćmi, ale nie mogę tego bólem nazwać. Wczoraj panikowałam że cyce w ogóle nie bolaly, a dzisiaj od rana dają znać o sobie [emoji23] znowu musiałam coli się napić bo bym jajko zniosła cała puszka na raz [emoji2959]Ja dziś średnio spałam o 1 siusiu później nie wygodnie,na lewym boku mnie ciągnie brzuch i biodra bolą, na prawym to samo prócz bólu bioder. Na plecach ok a po chwili krzyż boli.. na brzuchu nie ok.. Zwariować mozna [emoji849] dodatkowo sobie ała zrobiłam w czoło bo gdy śpię mam mimowolne ruchy i mocno się drapnelam bo akurat miałam rękę na czole.. [emoji849]
Powodzenia wizytujacym [emoji173]
Elodia
Będzie dobrze kochana :-)U mnie dziś pobudka o 4, córka postanowiła wcześniej wstać, a zaraz praca[emoji85] ogólnie czuję się dobrze, czasem lekkie pobolewanie podbrzusza, jeszcze tydzień do pierwszej wizyty, więc coraz bardziej się denerwuje[emoji85]
Marcelina007
Ja właśnie zaczęłam po I trymestrze, opakowań mi ze 4 lub 5 starczyło nie pamiętam. Ale to jakiś cud dla mnie był że mi nie wyszły. Dodam że mój brzuch nie należy do tych kaloryfowatych ale brzucha też nie miałam jakiegoś turbo dużego przytyłam 25 kg ale jestem wysoka o jakoś mi się rozłożyło a po drugie młody strasznie ugniatał moje wnętrzności. Ale TAK nie mam roztępów i jestem szczęśliwaNa ile Ci jedno opakowanie wystarczyło? Hm teraz bede miala dylemat między tym a tym Palmersem
reklama