pasazerka12
Fanka BB :)
A ja tak się chwaliłam ciagle brakiem objawów a od 2 dni mam takie mdłości ze dramat jakiś macie jakieś sposoby?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam coś słodkiego gazowanego typu sprite albo cola (tylko nie za dużo). Jedz bardzo często i w małych ilościach. I zaraz po przebudzeniu też sobie zjedz coś lekkiego to pomaga!A ja tak się chwaliłam ciagle brakiem objawów a od 2 dni mam takie mdłości ze dramat jakiś macie jakieś sposoby?
Widzę ze jedziemy prawie na tym samym wózkuWitam was w piątkowy poranek
Ja dziś dla własnego spokoju poszłam sprawdzić betę, mam nadzieję, że dalej będzie ładnie przyrastać
pierwsza 22.01 - 15,01
druga 25.01 - 141
trzecia 27.01 - 317
To moja pierwsza ciąża i stresuję się żeby wszystko było ok
Lata temu bylo tak, ze na pierwszej wizycie nawet usg nie robili jak kobieta przyszla za wczesniej...dawali skierowanie na usg ok 10-12 tyg i wtedy zakladali karte, to jednak bylo dobre....Niektórzy lekarze nie zakładają tak wcześnie karty. W pierwszej ciąży byłam na pierwszej wizycie jakoś w 7 tyg i lekarz sam mi powiedział że na następnej bo różnie może być a kobieta bardziej przeżywa stratę jak już ma.w.rece kartę ciazy
Mnie wczoraj uratowała coca-colaA ja tak się chwaliłam ciagle brakiem objawów a od 2 dni mam takie mdłości ze dramat jakiś macie jakieś sposoby?
Ja poprostu odczekałam ,położyłam sie i przeszłoA ja tak się chwaliłam ciagle brakiem objawów a od 2 dni mam takie mdłości ze dramat jakiś macie jakieś sposoby?
Właśnie.. Ja piłam cytrynową mirinde ale to w pracyPolecam coś słodkiego gazowanego typu sprite albo cola (tylko nie za dużo). Jedz bardzo często i w małych ilościach. I zaraz po przebudzeniu też sobie zjedz coś lekkiego to pomaga!
Ja miałam już pierwszą wizytę we wtorek 26.01 - zabolał mnie bardzo brzuch i pojechałam sprawdzić. Na USG nie było żadnych patologii, p. doktor znalazła już pęcherzyk 2mm. ładne ciałko żółte. Powiedziała, że na tym etepie jest wszystko adekwatne do bardzo wczesnej ciąży i kazała czekać brać suplement dla pierwszego trymestru, 3x1 magnez z b6 i zwiększyć letrox bo mam hashimoto następna wizyta 15.02. Nie wiem jak ja się doczekamWidzę ze jedziemy prawie na tym samym wózku
21.01-14,4
23.01-44,6
25.01-123
28.01-357
Kiedy masz pierwsza wizytę?