Idziemy jutro razem Ja tez 1 ciąża 5+6. Będzie dobrze musi byćJa mam jutro pierwszą wizytę, wg apki 5tc+5... Boję się, dobrze ze mąż jest dobrej myśli, to mnie podnosi na duchu. Za dużo się naczytałam o pustych pęcherzach to moja pierwsza ciąża, wiec oczywiście niezły żółtodziób ze mnie.
reklama
Fasolka2021
Fanka BB :)
Masz 2 karty ciąży???Dziewczyny zdecydowałam się w pierwszym trymestrze chodzić zarówno do ginekologa na NFZ i prywatnie żeby częściej maluszka widzieć
Także następna wizytę mam 15.02 - prywatnie i 2.03 - na NFZ
5 tygodni w niewiedzy bym nie wytrzymała
pasazerka12
Ja mam kilka koleżanek co chodziły na NFZ i zadowolone wiec pewnie zalezy jak się trafi ale na NFZ nie zadzwonisz doJa też chodzę na NFZ ale tylko żeby mieć darmowe badania..bo opieka to tam jest ponizej krytyki [emoji85]ja widocznie źle trafiłam
Lekarza w środku nocy jak coś się dzieje
pasazerka12
A ja wg aplikacji zaczęłam 8 tydzień (7+0)
E
Ewka34
Gość
Hyhy jeśli masz jego nr komórkowyJa mam kilka koleżanek co chodziły na NFZ i zadowolone wiec pewnie zalezy jak się trafi ale na NFZ nie zadzwonisz do
Lekarza w środku nocy jak coś się dzieje
U
użytkownik lu
Gość
O matusku, u mnie za 300zl to sa dwie wizyty... tyle to u nas nawet prenatalne nie kosztują.Dziewczyny ja już czekam na wizyte pod gabinetem. Cena mnie trochę z nóg zwaliła bo zapłaciłam 300 zł [emoji85]dwa lata temu było 220 .. no ale cóż
PaulinaMalina91
w Poznaniu za prenatalne trzeba liczyć koło 400 złO matusku, u mnie za 300zl to sa dwie wizyty... tyle to u nas nawet prenatalne nie kosztują.
U
użytkownik lu
Gość
O kurde, az zajrzalam w apke ja mam 7+1 wiec takze juz 8 tydzA ja wg aplikacji zaczęłam 8 tydzień (7+0)
m.am
Zrób betę- to pewnie dużo wyjaśni. Myślę,że ciąża jest po prostu młodsza niż to wynika z terminu OM. Bynajmniej trzeba mieć taką nadzieję. Były tu już podobne historie i skończyły się dobrze. Staraj się myślec pozytywnie [emoji8] trzymam kciukiHej. Byłam wczoraj u gina. 5 tydzień 6 dzień według miesiączki ale brak zarodka. Dziś równy 6 tydzień.. Mam zmierzyć betę, dziś już byłam czekam na wyniki i jeszcze jutro. Jeśli rośnie to mówi że jest szansa jeśli nie to już mi powiedział że trzeba będzie czekać na poronienie albo usunąć [emoji24] Czy któraś z was to przechodziła? Jestem na maxa skołowana już nie wiem co mam o tym myśleć
reklama
PaulinaMalina91
narazie jedna u lekarza na NFZMasz 2 karty ciąży???