reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Patezylam na ich stronę. To ciążowe wizyty mozna codziennie umawiac, ale faktycznie te zwykle np cytologiczne, to juz mniej terminów jest. A placowke Medicovera mam pod nosem w sumie :-)

U mnie mozna z dnia na dzień umówić :) Elodia Ty Poznań prawda? Moze gdzieś sie miniemy nieświadomie na korytarzu 😂
Jak juz będziesz brać to zwykła konsultacja z prowadzeniem ciąży, nie patrz ja cytologię osobno bo raz na rok jest za free w medi :)
Rezerwowalabym jak wygodniej, pewnie lepiej na koniec l4 zeby Pd razu wypisał :)

reklama
U mnie mozna z dnia na dzień umówić :) Elodia Ty Poznań prawda? Moze gdzieś sie miniemy nieświadomie na korytarzu [emoji23]
Jak juz będziesz brać to zwykła konsultacja z prowadzeniem ciąży, nie patrz ja cytologię osobno bo raz na rok jest za free w medi :)
Rezerwowalabym jak wygodniej, pewnie lepiej na koniec l4 zeby Pd razu wypisał :)
Może jeszcze koło Browaru chodzisz? [emoji23] Ale by był numer, dwie kobitki z telefonem obok siebie i tu się nagle okazuje, że to my [emoji23]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bo ja już świruje chyba.
beta dzień po @(21.01) 14,4 po 44 h (23.01)44,6. Naczytałam się tyle o ciążach biochemicznych ze głowa mała i aż płakać mi się chce. Jest sens powtarzać jeszcze bete czy odczekać te 6 dni do gina?
wedlug OM dziś 4+5 ale cykle nie regularne i owu na bank opóźniona bo obserwowałam śluz.

Dziewczyny bo ja już świruje chyba.
beta dzień po @(21.01) 14,4 po 44 h (23.01)44,6. Naczytałam się tyle o ciążach biochemicznych ze głowa mała i aż płakać mi się chce. Jest sens powtarzać jeszcze bete czy odczekać te 6 dni do gina?
wedlug OM dziś 4+5 ale cykle nie regularne i owu na bank opóźniona bo obserwowałam śluz.
Ja bym dla własnego spokoju powtórzyła betę, i potem już na spokojnie czekałabym na wizytę.

reklama
Dziewczyny ja już tracę nadzieję, zaczęłam znow plamić i to nie jest już brązowa krew tylko różowa [emoji45]i niestety jest jej sporo..jadę do lekarza na 9 ale obawiam się najgorszego [emoji45]

Do góry