reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, a jak to jest z tymi herbatami w ciąży bo różne informacje widzę😅 np ja lubię elgrey, czy też jest niewskazana? Nie wiem co mam pic bo bardzo lubię herbaty 😅 zielonej też nie wolno podobno, piję też soki, wodę i słaba kawę.
Spróbuj ziołowe herbatki i rooibos

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej, ja po piątkowej wizycie, nie miałam kiedy napisać co i jak. W pt byl 5t 5d i bilo serce [emoji178] odetchnęlam z ulgą widząc, że wreszcie się udało [emoji6] lekarz mowi, ze wszystko jest wporzadku następna wizyta 19 lutego :) do tej pory specjalnie nie odczuwałam żadnych dolegliwości, może odrobinę czułam piersi, a od 4 dni męczą mnie nudności od rana do nocy[emoji85][emoji6] samych pozytywnych wieści podczas wizyt mamusie[emoji119]
Super wiesci niech fasolka rosnie. Więc jest szansa ze bedzie juz cos slychac u mnie jutro. Jak serce uslysze to bede spokojna.

Hej dziewczyny, a jak to jest z tymi herbatami w ciąży bo różne informacje widzę😅 np ja lubię elgrey, czy też jest niewskazana? Nie wiem co mam pic bo bardzo lubię herbaty 😅 zielonej też nie wolno podobno, piję też soki, wodę i słaba kawę.
Zapytałam ginekologa na wizycie w piątek o herbaty. Powiedział żeby odstawić zieloną :)
Tak mogę pić wszystkie tylko z umiarem :)

Jeśli mi się pokrywa usg z om dzień w dzień to ja już dwa miechy w ciąży jestem 🤔 to kiedy ja owu miałam 🤔 skoro om była 7.12 🙄
Boszzzz tak mi dziś niedobrze że mam problem z logicznym myśleniem 😂😂

reklama
Do góry