reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Chciałam się z Wami pożegnać, dziś wszystko się skończyło, lecą że mnie grube skrzepy i brzuch niemiłosiernie boli, wiem że wiele z Was też jest po przejściach, nie życzę tego największemu wrogowi, dziękuję za wasze wsparcie i życzę pięknych zdrowych dzudziusiow
Przykro mi bardzo :-(
Prywatnie czy na NFZ?
Prywatnie

Dzien dobry Dziewczyny. Wstajemyyyy. :) mam pytanko. Która jest już po 1 cesarce i szykuje się na nastepna?
Ja pierwszy poród miałam naturalny, trwał niecałe 6h więc szybciutko. Nastawiłam się na znieczulenie ale jak dojechałam do szpitala było już za późno na podanie 🙈 Drugi poród cesarka, ale zaczęło się naturalnie, wzięli mnie na stół jak miałam skurcze co 3min. Synek był ułożony pośladkowo. I powiem wam tak, przy naturalnym mega ból w trakcie porodu, ale po jesteś od razu sprawna. Natomiast po CC sam poród nie boli, ale dochodzenie do siebie zajmuje wieeeeele więcej czasu. A teraz nie wiem co będzie 🙈 w sumie to obawiam się i jednej i drugiej opcji 😉

Witam dziewczyny :) jestem mamą 11 miesięcznej córki, ostatnią miesiączkę miałam 04.12 byłam w środę u lekarza i stwierdził, że 6 tydzień kazał zrobić badania i wrócić za dwa tygodnie.
Z wielką chęcią do Was dołączę 😊
Witam, widze mamy mega podobna sytuacje, moja córka za 2 tygodnie skończy rok 😳

Wg mnie nie ma jednej odpowiedzi co do porodu. Wiadomo na lepsze niby. Ja miałam CC i leżałam z dziewczyną po sn. Ja smigalam a ona leżała.plackiem. ale mnie szybko pionizowali. 9:41 CC a wieczorem już musiałam wstać się umyć

reklama
Do góry