reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać .... wczoraj od rana zaczęłam plamić szpital , leki i szansa ze będzie ok a ok 18 coraz większe krwawienie i ból brzucha na dole .... znowu szpital i wiadomość ze poronienie samoistne 5 tydzień 😔😔😔 lekarz powiedział ze nie miałam na to wpływu ze tego nie da się zatrzymać na tak wczesnym etapie . Także trzymajcie się ściskam was

Bardzo mi przykro, nie wiem jak Cię pocieszyć, oczywiście to nie Twoja wina :( oby jak najprędzej udało się znowu! ❤️ zdrowia!

Cześć dziewczyny ja już odliczam, niecałe 2h do wizyty [emoji3059] pozytywnie się nastawiam, mam nadzieję, że wszystko tam z tym malcem w porządku.
Dam znać po, najgorsze, że jestem już głodna a do 12 będę bez posiłku [emoji1787]

Całuję Was!
Pozytywne myślenie to podstawa [emoji16]Trzymam kciuki [emoji846][emoji846]koniecznie daj znać po wizycie [emoji846]

Hej dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać .... wczoraj od rana zaczęłam plamić szpital , leki i szansa ze będzie ok a ok 18 coraz większe krwawienie i ból brzucha na dole .... znowu szpital i wiadomość ze poronienie samoistne 5 tydzień [emoji17][emoji17][emoji17] lekarz powiedział ze nie miałam na to wpływu ze tego nie da się zatrzymać na tak wczesnym etapie . Także trzymajcie się ściskam was
Ehh przykre bardzo, że Cię to spotkało [emoji45] trzymaj się dzielnie [emoji3531]

A ja jestem z Żywca 😄co do dzisiejszych wizyt trzymam kciuki i czekam na informacje dziewczyny 😍
Hej dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać .... wczoraj od rana zaczęłam plamić szpital , leki i szansa ze będzie ok a ok 18 coraz większe krwawienie i ból brzucha na dole .... znowu szpital i wiadomość ze poronienie samoistne 5 tydzień 😔😔😔 lekarz powiedział ze nie miałam na to wpływu ze tego nie da się zatrzymać na tak wczesnym etapie . Także trzymajcie się ściskam was
Kochana trzymaj się

Bardzo mi przykro, nie wiem jak Cię pocieszyć, oczywiście to nie Twoja wina :( oby jak najprędzej udało się znowu! ❤️ zdrowia!
Lekarz zapytał mnie tylko czy mam już dziecko w domu ... powiedziałam ze mam i on mi na to „to najważniejsze „ ta strata boli tym bardziej ze bardzo chcieliśmy tego dziecka .... ale po powrocie do domu i przytulenie swojej córki odrazu faktycznie zrobiło mi się lepiej .... dobrze ze ja mam ❤️ Dzięki dziewczyny muszę się trzymać i próbować za jakiś czas dalej może jeszcze będzie mi dane zostać mamą☺️❤️

Przykro mi bardzo, trzymaj się jakoś :(

Ja dzis wstalam i na dzień dobry wymiotowalam z krwią. Niewiem dlaczego, mam nudnosci to fakt ale absolutnie nie ciągnie mnie, az tak żeby krwia. Ehhh ciężkie te poczatki dla mnie😞. Chce juz z 10tc.
Wiesz to bardzo dziwne, ale ja ostatnio zakaslalam... I też oderwała mi się ślina z krwią... Może przez to że acard biorę i lepiej jestem ukrwiona... Nie mam pojęcia☹️ A ty bierzesz acard?

reklama
@Olcia86 strasznie mi przykro :( ... ale trafiłaś na mądrego lekarza :*

@Maeta13.0e.21 Kochana, ja biorę acard i heparynę i jestem lepiej ukrwiona :) Czasem oderwie mi się ślina z krwią, a najgorzej jest z podkrwawianiem z nosa lub dziąseł podczas mycia zębów.

Dziewczyny dziś wizytujące! Dzielcie się dobrymi wiadomościami :) Kciuki za Was trzymam :) !
Muszę się tez pochwalić :D przez dietę chyba trochę uregulowałam cukier :D i na ten moment odsuwam wizję insuliny :D

Do góry