Mango94
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny! Pierwszy test ciazowy zrobiłam w przeddzień sylwestra, później 3 dni podrząd, piękne dwie kreski - po ponad pół roku starania. Byłam u ginekologa 14.01. Było widać uwaga dwa pecherzyki ciążowe! Z tym, ze jeden pusty, a drugi z zarodkiem. Lekarz był zdziwiony, ponieważ nie mam w rodzinie (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ) bliźniąt, ani nie wspierałam się żadnymi lekami jak przy jnvitro.
lekarz był trochę oschły, kazał czekać dwa tygodnie, żeby zobaczyć jak się wsyztsko rozwinie. Serduszka jeszcze nie było z usg wynikało 6t0d, ale ponoć może być to o tydzień mlodszcza ciąża. Owulacje miałam nie 14, a 18/19 dnia cyklu.
jak myślicie, jest się czym martwić, czy normalne, ze serduszko dopiero zobaczę po 7/8 tyg?
teraz nie mam większych objawów, oprócz ciągłego zmęczenia i ciągnięcia tam na dole
lekarz był trochę oschły, kazał czekać dwa tygodnie, żeby zobaczyć jak się wsyztsko rozwinie. Serduszka jeszcze nie było z usg wynikało 6t0d, ale ponoć może być to o tydzień mlodszcza ciąża. Owulacje miałam nie 14, a 18/19 dnia cyklu.
jak myślicie, jest się czym martwić, czy normalne, ze serduszko dopiero zobaczę po 7/8 tyg?
teraz nie mam większych objawów, oprócz ciągłego zmęczenia i ciągnięcia tam na dole