reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
SA przenośne mini usg xDHej dziewczyny, niestety czas na forum teraz po powrocie do pracy będę miałam tylko wieczorami, także będzie co nadrabiać Dziś w pracy zaliczylam takiego wkurwa, że aż mnie brzuch boli do teraz, ehhh. Z drugiej strony to pierwszy wkur odkąd tam pracuje czyli od 7 miesięcy także bilans nie jest zły, ale wolałabym moc zachować teraz spokój. Najchętniej na tą wizytę poszłabym dziś, zaraz. Żebym tylko w tym napływie emocji nie zamówiła sobie osobistego USG do domu (taki żart, chociaż kto wie czym nas rynek zaskoszy za parę lat, mini przenośne usg dla kobiet w ciąży )
Muszę umówić się do dentysty i endokrynologa, a tak nie znoszę dzwonić i rozmawiać przez telefon brrr
m.am
No pewnie[emoji846] Dużo większy komfort [emoji846]W takim razie oby Ci dziś szybko zlecial dzień w pracy [emoji846] Ja dziś tyko czekam aż mąż wróci i zajmie się synem bo chce trochę nockę odespac . Chodzę jak zoombie dosłownie...Niestety, dzisiaj nie bardzo, mam kilka ważnych spraw w pracy, więc jakoś muszę działać ale herbatę spije sobie taką faktycznie.
Wolałabym iść na zwolnienie, ale chyba do maja/czerwca nie da rady. Więc poproszę o zdalne zawsze to lepiej położyć się kiedy się chce itd.
CzarnaMamba21
Ja też miałam detektor i codziennie sprawdzałam tętno maluszka. W tej ciąży jie odpuszcze i też sobie kupię. BTW. Tam było słychać niekiedy jak maluszek się poruszał, a jeszcze nie czułam kopniaków. Dźwięk taki przyyyy bulubulubuluJa miałam w poprzedniej ciąży detektor tętna, ale starałam się to robić max raz w tygodniu. Tamten sprzedałam i w tej ciąży chyba sobie daruje
m.am
Mnie też pewnie czeka krzywa w najbliższym czasie. Przyszedł wynik badania z laboratorium i niestety na czczo wyszło 97 więc sądzę , że lekarz też mnie skieruje[emoji85]i znów pewnie będę się bujać z cukrzycą ciążowa
Dzień dobry [emoji4]ja juz w polowie krzywej ostatni pomiar za 40 min,ufff. Jak narazie poszlo gladko[emoji4]cieszę sie, że to mój ostatni raz. Życzę samych dobrych wiadomości [emoji847][emoji847]
CzarnaMamba21
Ja mam na codzień cukrzycę, w ciąży to już od razu mnie dopadło. Codziennie muszę sobie mierzyć cukier. Po 2 h od jedzenia mam 75, a niekiedy po 150...
W tamtej ciąży miałam Na czczo 99, po godzinie 240 a po 2 h 300
Dzień dobry [emoji4]ja juz w polowie krzywej ostatni pomiar za 40 min,ufff. Jak narazie poszlo gladko[emoji4]cieszę sie, że to mój ostatni raz. Życzę samych dobrych wiadomości [emoji847][emoji847]
A czemu ostatni? Przecież jest jeszcze krzywa po 24 tc.
Dalam
Ojooj to faktycznie Ci wywala. Damy radę jakoś zamiast sie objadac do woli jak to w ciazy bywa, bedziemy liczyć gramyJa mam na codzień cukrzycę, w ciąży to już od razu mnie dopadło. Codziennie muszę sobie mierzyć cukier. Po 2 h od jedzenia mam 75, a niekiedy po 150...
PaulinaMalina91
reklama
PaulinaMalina91
z wyrka miało byćWitam wszystkie
My dzisiaj prace zaczynamy z wyrosła,ale raz nie zawsze