Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy kt
reklama
U mnie to samo. Najbardziej widać z profilu na szczęście można teraz bez problemu nosić luźne swetryJa mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
Cześć ja tez na 29 mam wizytę o 17:40Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
U
użytkownik lu
Gość
Normalne, przynajmiej ja tak mialam kazdym razem w ciazy.Dziewczyny ja dziś zaczęło mnie bardziej bolec nawet takie ciągniecie ku dołu z lewej strony to jest moja pierwsza ciąża z aplikacji wychodzi 5i 2 dzień zaczynam się martwić a może to normalne?
0Asiak0
Fanka BB :)
Hahah nie no ja tez ma tłuszczyk ale ten brzuch jest tez twardy . To faktycznie masz jeszcze trochę czasu do wizyty, a który u Ciebie tydzień wychodzi?Ja mam 8 lutego dopiero, jeszcze 3 tygodnie;(
Druga ciąża, czuje cały czas wzdęcia, brzuch wywalony ale u mnie to umówmy się, po prostu tłuszcz[emoji41][emoji1787]
Tak samo robiłamMi nie wyświetlało się aż do dziś. Poczytywałam sierpniowe mamy bo był pewna że wątek wrześniowych nie został założony.
Elodia
Fanka BB :)
U mnie taki wzdęty brzuch od kilku dni zanim test zrobilam, i w sumie taki pozostal.Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Hej dziewczyny,ale jestem zła
Chcialam umowic sie na wizyte na poczatku lutego, aby juz cos bylo widać itd, a wizyte mam dzis o 16:15..to dopiero 5+5 tydz i zapewne serduszka nie bedzie jeszcze. A isc musze, potrzebuje l4 bo w pracy niestety mam styczność z niebezpiecznymi substancjami, klejami, aktywatorami...nie chce tego wdychac, a juz na dzis wzielam urlop na żądanie.
Cud, ze w ogole byla wizyta gdziekolwiek na dzis, co prawda nie u mojego lekarza, ale do niego pewnie sie dostane za 2 tyg... a to za dlugo. Nie znam sie kompletnie na l4 bo wczesniej cale lata mialam swoja działalność.
Do tego mam stres jak to bedzie z umowa, pisalam ze umowa konczy mi sie 9marca i w zaleznosci jak licze, to raz wychodzi ze musza przedłużyć, a raz ze nie...jak licze 84 dni ciazy, to wypada 4 marca, a jak licze w tyg to na koniec unowy mam 12+5 tydz,czyli nie jest skonczony 12 tydz? Czarna magia dla mnie...zobaczymy co to za lekarz, bo nawet go nie znam
Chcialam umowic sie na wizyte na poczatku lutego, aby juz cos bylo widać itd, a wizyte mam dzis o 16:15..to dopiero 5+5 tydz i zapewne serduszka nie bedzie jeszcze. A isc musze, potrzebuje l4 bo w pracy niestety mam styczność z niebezpiecznymi substancjami, klejami, aktywatorami...nie chce tego wdychac, a juz na dzis wzielam urlop na żądanie.
Cud, ze w ogole byla wizyta gdziekolwiek na dzis, co prawda nie u mojego lekarza, ale do niego pewnie sie dostane za 2 tyg... a to za dlugo. Nie znam sie kompletnie na l4 bo wczesniej cale lata mialam swoja działalność.
Do tego mam stres jak to bedzie z umowa, pisalam ze umowa konczy mi sie 9marca i w zaleznosci jak licze, to raz wychodzi ze musza przedłużyć, a raz ze nie...jak licze 84 dni ciazy, to wypada 4 marca, a jak licze w tyg to na koniec unowy mam 12+5 tydz,czyli nie jest skonczony 12 tydz? Czarna magia dla mnie...zobaczymy co to za lekarz, bo nawet go nie znam