Magdalena09
Fanka BB :)
A ja właśnie czekam do lekarza i się stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze!!!A ja właśnie czekam do lekarza i się stresuje
Witamy [emoji16]Witajcie. Wygląda na to, że dołączę do wrześniowych mamusiek[emoji854]
Ostatnia miesiączka 19.12, test z krwi - bladziutka kreseczka [emoji846]
U mnie brak objawow dzisiaj w pierwszej ciazy tez tak bylo i oby tak dalej.Kurde ja dziś dziwnie dobrze się czuje. Zero objawów. A wy jak ?
Normalne [emoji5]jezeli nie czujesz sie chora to jormony ciazowe podnosza temp ciała. Ja monitoruje moje cykle wiec u mnie to byla pierwsza oznaka ze miesiaczka raczej nie nadejdzie [emoji28]Dziewczyny czy normalne jest to,ze mam 36,9 temperatury,ale na chora się nie czuje,czy to przez ciąże?
Daj potem znac [emoji123]A ja właśnie czekam do lekarza i się stresuje
Ja jeszc3 chwila i mam nadzieje ze zaraz sie pochwaleDaj potem znac [emoji123]
Jak macie foty usg to tez sie mozemy chwalic [emoji16]
Clexane rano a acard wieczorem - ja tak robięJa już po. Na ten moment wszystko ok. Obstawiona jestem.lekami ze wszystkich stron. Mam nadzieję że to przyniesie pozytywny skutek. Dziewczyny biorące acard i clexane lub neoparim. Czy lekarz wam zaleciła co rano co wieczorem? Czytałam że acard lepeij brać wieczorem. Chyba u mamy ginekolog na blogu. Moja doktor powiedziała że nie ma znaczenia co kiedy wezme
U mnie również tak samo dziś 6+1 i mam tak samo termin na 9 września (z aplikacji oraz od lekarza). [emoji6] Kiedy masz wizytę?
U mnie jest bład- odmłidziłaś mnie o 10 lat[emoji3]
I jak?Ja jeszc3 chwila i mam nadzieje ze zaraz sie pochwale
Ja od paru dni jestem bardziej zmeczina i duzo sikam, oprocz tego bola piersi tyle. Ale wiem, ze bede miala mega mdlosci, zawsze tak mamKurde ja dziś dziwnie dobrze się czuje. Zero objawów. A wy jak ?