Ja bym raczej nie ryzykowala. Fajnie, że jest to praca, do której Cię ciągnie i, że masz dylemat, ale postawiła bym na zdrowie MaluchaWłaśnie nie wiem co zrobić [emoji85] generalnie mam chęć wrócić na trochę ale z drugiej strony się boje bo te plamienia itp więc chyba nie będę ryzykować
reklama
Ja termin @ na dzisiaj i nic też się czuje inaczej. To już 3 ciąża, po prostu wiem, że zaszłamHej, ja podobnie, ostatnia miesiączka też 19.12, a na 24.09 wg aplikacji przewidywany termin, wczoraj miałam termin [emoji204] i na szczęście nie przyszła ale od tygodnia już się czułam inaczej także spodziewałam się że mogło się udać
Izz96
Fanka BB :)
Na rozrzedzenie krwi, lepiej skonsultować z lekarzem branie acardu, bo nie każdy tego potrzebujeDzień dobry dziewczyny,
A czemu bierze się aca.rd? To profilaktycznie każdy może brać?
Dzień dobry dziewczyny,
A czemu bierze się aca.rd? To profilaktycznie każdy może brać?[emoji3166][emoji3166]
Z artykułu u mamyginekolog
„W Polsce według rozporządzenia Ministra Zdrowia profilaktykę kwasem acetylosalicylowym stanu przedrzucawkowego (czyli potocznie mówiąc zatrucia ciążowego ) powinniśmy stosować u kobiet:
1. Stan przedrzucawkowy w poprzedniej ciąży
2. Hipotrofia płodu w poprzedniej ciąży
3. Nadciśnienie tętnicze przedciążowe
4. Przewlekłe choroby nerek
5. Cukrzyca przedciążowe
6. Otyłość (BMI>30)
7. Choroby autoimmunologiczne (np. Toczeń układowy)
8. Zespół antyfosfolipidowy
9. Trombofilie”
To już doświadczenie jest ja w tej ciąży mówiłam, że na pewno się nie udało Mąż za to, wieczór przed testem mówil, że jestem w ciążyJa termin @ na dzisiaj i nic też się czuje inaczej. To już 3 ciąża, po prostu wiem, że zaszłam
U
użytkownik lu
Gość
Ja bylam pewna, ze dostane okres,ani przez chwile nie myslalam, ze to ciaza...a tu wczoraj takie krechy.. mam dwoch chłopaków i dwie córki, ciekawe co bedzie tym razem
pasazerka12
Kurde ja dziś dziwnie dobrze się czuje. Zero objawów. A wy jak ?
PaulinaMalina91
ja za to mam mdłości i bym cały dzień spałaKurde ja dziś dziwnie dobrze się czuje. Zero objawów. A wy jak ?
PaulinaMalina91
Dziewczyny czy normalne jest to,ze mam 36,9 temperatury,ale na chora się nie czuje,czy to przez ciąże?
reklama
Mnie się strasznie chce spać, non stop, ledwo siedzę przed tym biurkiem w pracy i coś mnie zaczyna mulic, czuje jakaś 'gulę' w gardle. Zjadłam śniadanie po 10 i jakoś mi tak, nie wiem i brzuch standardowo..Kurde ja dziś dziwnie dobrze się czuje. Zero objawów. A wy jak ?