Wielkie gratulacje Dużo zdrówka Wam życzęWeronika juz z nami 3,770kg 55 cm i 10/10 czop odszedl przed 23. Od 1 skurcze od 3 na porodowce bylam w przed 8 operacja dopiero. Także troche mnie wymęczyli.
reklama
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
duży smoczek gratulujęWeronika juz z nami 3,770kg 55 cm i 10/10 czop odszedl przed 23. Od 1 skurcze od 3 na porodowce bylam w przed 8 operacja dopiero. Także troche mnie wymęczyli.
Paulina 1980
Fanka BB :)
Chyba 17 lub 18 a druga dawka do 24 tygodniaDziękuję za odpowiedź. Cieszy mnie bardzo, że maluszek jest zdrowy, szczęśliwie na świecie. Mogę zapytać, w którym tygodniu ciąży przyjęłaś pierwszą dawkę szczepionki? Pozdrawiam
Gratulacje dzielna MamoWeronika juz z nami 3,770kg 55 cm i 10/10 czop odszedl przed 23. Od 1 skurcze od 3 na porodowce bylam w przed 8 operacja dopiero. Także troche mnie wymęczyli.
Oli55
Fanka BB :)
Gratuluję a jak wyglonda ten czop ? Mi w pierwszej ciąży nic nieodeszlo wody dopiero jak już parlamWeronika juz z nami 3,770kg 55 cm i 10/10 czop odszedl przed 23. Od 1 skurcze od 3 na porodowce bylam w przed 8 operacja dopiero. Także troche mnie wymęczyli.
sylwina09
Aktywna w BB
Taki glutek. Powoli to wczesniej odchodzil a jak caly odszedl to taki glutek zmieszany z krwią. I potem pojawila sie tez krew ale wody nie odeszly.Gratuluję a jak wyglonda ten czop ? Mi w pierwszej ciąży nic nieodeszlo wody dopiero jak już parlam
Hej, ja dziś po wizycie u lek; 39+1. Malutka wazy około 3600 (+/- 500g ) główkę ma już bardzo nisko, rozwarcie Ok i szyjka skrócona do 1cm. Afi 10, przepływy Ok, tetno w górnych granicach normy ale nie zaniepokoiło to dr. Oznak porodu raczej nie widać poza tym ze odszedł mi jakiś czas temu czop. Nie mam żadnych skurczy tylko bezbolesne twardnienia brzucha raz na jakiś czas. We wtorek mam się zgłosić na ktg. A jak u Was?
Ja dzisiaj równo 39tc, delikatne twardnienia brzucha, skurczy brak. W piątek na wizycie mały 3240 rozwarcie 1cm, jak się samo nie zacznie to w piątek idę na wywołanie przez cukrzyce ciążowaHej, ja dziś po wizycie u lek; 39+1. Malutka wazy około 3600 (+/- 500g ) główkę ma już bardzo nisko, rozwarcie Ok i szyjka skrócona do 1cm. Afi 10, przepływy Ok, tetno w górnych granicach normy ale nie zaniepokoiło to dr. Oznak porodu raczej nie widać poza tym ze odszedł mi jakiś czas temu czop. Nie mam żadnych skurczy tylko bezbolesne twardnienia brzucha raz na jakiś czas. We wtorek mam się zgłosić na ktg. A jak u Was?
reklama