RissRose
Fanka BB :)
Saczyly mi się wody płodowe, od jakiś 3 dni, a ja myślałam, że to służ po luteinieA miałaś jakieś oznaki porodowe? Obniżenie brzucha? Skurcze przepowiadace? Czop?
gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Saczyly mi się wody płodowe, od jakiś 3 dni, a ja myślałam, że to służ po luteinieA miałaś jakieś oznaki porodowe? Obniżenie brzucha? Skurcze przepowiadace? Czop?
gratulacje
Śluz*Saczyly mi się wody płodowe, od jakiś 3 dni, a ja myślałam, że to służ po luteinie
A jak to wygladalo? Taki bardziej rzadki byl?Śluz*
Śluz*Saczyly mi się wody płodowe, od jakiś 3 dni, a ja myślałam, że to służ po luteinie
Tak prawie jak wodaA jak to wygladalo? Taki bardziej rzadki byl?
ja też mam coś podobnego ale to chyba większą ilość wydzieliny przez porodem.. czasem przecieka mi wkladkaŚluz*
Tak prawie jak woda
u mnie jest przeważnie jak woda a czasem mleczne. Mówilam mojej lekarce. Badala mnie i w porządku wszystko mowila.No ale jaki kolor macie tego? Bo moje były przezroczyste