Ja miałam ostatnie usg 35+1 to miała 2700 wiec obstawiam ze teraz ma z jakieś 3 kgwiesz ile waży twoja dzidzia? Moja tydzień temu miała 2900. Jeszcze w miarę ale jak pomyślę że mogę przenosić to już będzie pewnie dużo ponad 3kg i przeraża mnie to
reklama
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
to tak podobnie byle dotrwac do porodu i wszystko było w porządku. Teraz już tylko czekaćJa miałam ostatnie usg 35+1 to miała 2700 wiec obstawiam ze teraz ma z jakieś 3 kg
No dokładnieto tak podobnie byle dotrwac do porodu i wszystko było w porządku. Teraz już tylko czekać
mamakochajaca
Fanka BB :)
Z każdym dniem będzie lżejszyDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antoś rano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
GratulacjeDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antoś rano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
Oli55
GratulacjeDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antoś rano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
reklama
Oli55
A wagą dziecka i cm ? W którym tygodniu byłaś?Dziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antoś rano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po