pasazerka12
Fanka BB :)
Myśle ze musimy się mniej stresować ale jak to my kobitki jesteśmy w gorącej wodzie kąpaneTrzymam kciuki
Ja właśnie wróciłam ze sklepu z rumiankiem i melisa bo coś mnie mdli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle ze musimy się mniej stresować ale jak to my kobitki jesteśmy w gorącej wodzie kąpaneTrzymam kciuki
Hmmm wydaje mi się ze tak bo nie wiadomo kiedy miałam owulacje i kiedy było zagnieżdżenie ale to tylko tskie moje przypuszczenia może ktoś się lepiej orientuje z dziewczyn tuDziewczyny jak to jest - ciąża wg ostatniej miesiączki 5+3, a z usg 4+1. Normalne są takie rozbieżności?
Dziewczyny jak to jest - ciąża wg ostatniej miesiączki 5+3, a z usg 4+1. Normalne są takie rozbieżności?
U mnie według LuxMedu zaczęłam 6w0d, a według prywatnego lekarza 7w0d także tego nie ogarnieszDziewczyny jak to jest - ciąża wg ostatniej miesiączki 5+3, a z usg 4+1. Normalne są takie rozbieżności?
Nie, zupełnie obcaAle to jest grupa z forum babyboom czy jakaś zupełnie obca? poszukam tego ich dzięki
TakDziewczyny jak to jest - ciąża wg ostatniej miesiączki 5+3, a z usg 4+1. Normalne są takie rozbieżności?
Ja mam pierwsza wizytę 27.01 i to będzie 5+5 i też mam nadzieję że będzie już serduszko, oby tak dalej, trzymam kciukiSłyszałam serduszko [emoji3531] na razie na spokojnie boimy się cieszyć ale ulga niesamowita z USG 5+6 10wrzesien termin, ściskam Was mocno, kolejna wizyta 9 lutego
Tez mialam lekko żółty sluz, wydaje mi się ze mialam drobna infekcjeDziewczyny, zrobił mi się żółty śluz czy to możliwe, że od przeziębienia? Czy już mam umawiać się do gina?