reklama
Hej dziewczyny jak odczytać taki wynik ?
Załączniki
MamaMalina30
Fanka BB :)
Nie zawalaj sobie głowy tylko powtórz test po prostu i daj znać
Oli55
Mój syn 1 ma już 6 lat i jest to Antoś super imięTo tak jak u nas, ja chce Antosia, mąż narazie nie bardzo, ale widzę, że to tylko kwestia czasu nim się zgodzi ❤
Eliza2020
Moje pytania na dzis dzis dziewczyny chyba bedzie nam ciezko, 34 stopnie Czy ktoraś z Was dostala juz np. Trivagin do konca ciązy? Brała MultiUrli na drogi moczowe? I czy ktoraś byla na 1 dniowym pobycie na patologi ciazy na Karowej (cukrzyca ciązowa)?
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Antoś ładne imię u mnie będzie HaniaMój syn 1 ma już 6 lat i jest to Antoś super imię
Ewuuu
Tak, mamy wybrane i takie już zostanie. Na szczęście dla dziewczynki wybór był prostszy [emoji4]
Macie już imiona dla bobasków? Bo ja niby mam, ale jeszcze nie tak na 100% i ciągle się waham właściwie między 3. Chciałabym mieć taką pewność, że to TO
Macie już wózki wybrane bądź kupione? Pisałam o nich w innym temacie, ale tam cisza
Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Ja patrzyłam na głębokość spacerówki, czy koła są żelowe (bezawaryjność) oraz aluminiowa rama, bo będę nosić po schodach. Wszystko znalazłam w tym modelu https://allegro.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tiaro-3w1-dla-dzieci-kunert-9967295878
Miała któraś z Was styczność z tą firmą?
I pytanie o opinię nt. wygladu: czy takie kwiaty pasują do chłopca? Bo mój partner twierdzi, że nie, a mnie się bardzo podobają
Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Ja patrzyłam na głębokość spacerówki, czy koła są żelowe (bezawaryjność) oraz aluminiowa rama, bo będę nosić po schodach. Wszystko znalazłam w tym modelu https://allegro.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tiaro-3w1-dla-dzieci-kunert-9967295878
I pytanie o opinię nt. wygladu: czy takie kwiaty pasują do chłopca? Bo mój partner twierdzi, że nie, a mnie się bardzo podobają
reklama
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Trochę zgadzam się z twoim mężem. Jakbym zobaczyła ten wózek na ulicy to pewnie pomyslalam bym że w środku jest dziewczynka. A sam wózek wygląda na solidny. Ja dostałam wózek od kuzynki więc też tak bardzo nie przegladalam w necie.Macie już wózki wybrane bądź kupione? Pisałam o nich w innym temacie, ale tam cisza