reklama
Tez robię krzywa 14.06. Ja nie słodzę herbaty ani kawy (która pije zreszta od wielkiego dzwonu) a jak robię jakieś ciasto to używam zwykłego białego cukruCzy ktorejs z Was ktora miala juz badanie krzywej wyszla cukrzyca majac dobry wynik glukozy na czczo? Ja jestem jeszcze przed badaniem, robie 14 czerwca.. i ewentualnie używacie erytrytolu czy ksylitolu zamiast bialego cukru?
Ja używam ksylitol, w erytrolu coś mi nie pasuje ale jeden i drugi jest dozwolony, także musisz wypróbować co Tobie będzie odpowiadałoCzy ktorejs z Was ktora miala juz badanie krzywej wyszla cukrzyca majac dobry wynik glukozy na czczo? Ja jestem jeszcze przed badaniem, robie 14 czerwca.. i ewentualnie używacie erytrytolu czy ksylitolu zamiast bialego cukru?
MamaMalina30
Fanka BB :)
Jak tam się czujecie Mamusie w te ciepłe dni? Bo ja czekam na wieczór żeby wyjść bo lekki straszek mam na słońcu tzn kręci się w głowie po chwili
Mi się dobrze siedzi w cieniu na leżaku. Na szczęście na weekend byliśmy na działce, bo w mieszkaniu saunaJak tam się czujecie Mamusie w te ciepłe dni? Bo ja czekam na wieczór żeby wyjść bo lekki straszek mam na słońcu tzn kręci się w głowie po chwili
Ogólnie czuje się dobrze poza ciągnięciem w kroczu/pachwinach (więzadła?) i pobolewaniem podbrzusza. Za 1,5 tyg wizyta u gin, nie mogę się doczekać żeby podejrzeć dzidzie jak fika, bo czuje ja non stop
MamaMalina30
A z wiazadlami mam to samo w nocy najgorzej. Ale wtedy sobie myślę że to dopiero początek poświęceń dla maluszka i jakoś się to da znieść pozdrawiam
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Mi się chyba nic nie rozciąga bo nic nie czuje. Nie boli mnie nic jedynie czasem wieczorem mam takie krótkie skurcze po bokach ale to przez chwile. A co do gorących dni to nie mogłam się ich doczekać ale ciężko się jezdzi autem bo tak grzeje ze szok. Niestety ostatnie tygodnie cały czas gdzies jeżdżę a i ten tydzień mi się zapowiada jeżdżący.
reklama
MamaMalina30
Ja byłam z tym u lekarza nawet plus to że brzuszek mi co chwilę sztywniak te bóle są normalne stwierdzili. W ogóle większość dolegliwości bólowych są normalne bo przecież ciąża to nie choroba mówią heh sama już widzę po sobie ze to zależy od kobiety pozdrawiam i życzę wytrwałości wkoncu niedługi nasze malutkie skarby z nami będąMnie też mega ciągnie, zwłaszcza po prawej stronie i najgorzej po nocy