PaulinaMalina91
Fanka BB :)
mi się sprawdza ta poduszka w kształcie cA jaka poduszkę ciążowa zamowilas? Też chcę kupić tylko nie wiem czy rogal czy ta w kształcie C...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi się sprawdza ta poduszka w kształcie cA jaka poduszkę ciążowa zamowilas? Też chcę kupić tylko nie wiem czy rogal czy ta w kształcie C...
Ja zamówiłam rogala na allegro, ale ona ma wiązanie przy końcach, że można też sobie zrobić takie prawie cA jaka poduszkę ciążowa zamowilas? Też chcę kupić tylko nie wiem czy rogal czy ta w kształcie C...
Wpisz na allegro "poduszka ciążowa" I wyświetli Ci się " Mega zestaw poduszka ciążowa 4w1 + antywcząsowa..." Oprócz poduszki jest jeszcze, mały materacyk, z poduszką dla niemowlaka i termoforek, a z poduszki ciążowej można zrobić kokon dla dzidzi, więc jeszcze się przyda na później, nie pójdzie w kątA jaka poduszkę ciążowa zamowilas? Też chcę kupić tylko nie wiem czy rogal czy ta w kształcie C...
Hej mam to samo ja chce spać a malutka takie tańce sobie urządza że szokDziewczyny hak wygladaja wasze noce? Tzn .sen.Ja sie notorycznie budze,maluch potwornie wywija,od 4 nie spie.Pomijajac fakt,ze nie wiem jak lezec i nie moge sobie miejsca znalezc .Tylko ze mnie taka sierota?
Na leżąco cierpię bardzo. Biodra jakby się łamały bardzo mi pomaga poduszka w kształcie litery C. Polecam! ☺Hej dziewczyny jak mnie w nocy/po nocy bola nogi i biodra a czy ktoraś z Was odczuwa/odczuwala bole z lewej strony pod piersia?