Wiesz co, w pierwszej ciąży miałam na każdym wydruku, ale normalnie wpisane długość szyjki, a w tej ciąży nie znalazlam na tych wydrukach, być może będzie pod tym skrótem, sprawdzę jak wrócę z pracy.A rozmiar szyjki jest wypisany w każdym usg ? Bo czytam ze CL to skrot od szyjki, ale na swoim usg nie widzę takiego skrótu
reklama
RissRose
Fanka BB :)
A ja ju prawie 8kg.... zaczynałam z 52 kg a ważę już prawie 60.... ale fakt jest taki że dużo podjadam.... muszę przestać bo dobije do nie wiadomo ilu...U mnie +6kg, jestem w 22t3d
U mnie +5kg 22+2, w pierwszej ciąży miałam tylko 3kg na tym etapieU mnie +6kg, jestem w 22t3d
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Ja tez juz plus 8 kg. Czuję się jak ciężarówka jużU mnie +5kg 22+2, w pierwszej ciąży miałam tylko 3kg na tym etapie
Aleksandra0501
Cześć wam dziewczyny. Jak wasze maluszki ? Moja dzisiaj jakoś mało aktywna 22+4, byłam u gina wczoraj i fikała, a dzisiaj takie słabe ruchy mam. Nie wiem czy to pogoda czy coś się dzieje, bo jak chodzę siku to mnie tak ciągnie pod koniec. Na badaniach moczu wyszło mi , że mam jakieś bakterie i grzyby w moczu do tego wszystkiego jeszcze anemia się przyplątała
RissRose
Nie denerwuj się na zapas, tez tak mialam, że przez jeden dzień mały ruszał się malo, a znowu na drugi dzień non stop. Jak bardzo się martwisz to zjedz coś słodkiego odczekaj z pół godziny i połóż się na lewy bok wtedy powinna się poruszyć ( u mnie to działało) Jeśli masz bakterie w moczu to niech przepisze Ci coś ginekolog, im szybciej tym lepiejCześć wam dziewczyny. Jak wasze maluszki ? Moja dzisiaj jakoś mało aktywna 22+4, byłam u gina wczoraj i fikała, a dzisiaj takie słabe ruchy mam. Nie wiem czy to pogoda czy coś się dzieje, bo jak chodzę siku to mnie tak ciągnie pod koniec. Na badaniach moczu wyszło mi , że mam jakieś bakterie i grzyby w moczu do tego wszystkiego jeszcze anemia się przyplątała
Aleksandra0501
Dostałam od niego monural jednorazowo mam wziąć i do tego dużo pić wody i produkty z witaminą CNie denerwuj się na zapas, tez tak mialam, że przez jeden dzień mały ruszał się malo, a znowu na drugi dzień non stop. Jak bardzo się martwisz to zjedz coś słodkiego odczekaj z pół godziny i połóż się na lewy bok wtedy powinna się poruszyć ( u mnie to działało) Jeśli masz bakterie w moczu to niech przepisze Ci coś ginekolog, im szybciej tym lepiej
RissRose
Tak pij dużo wody, tez mialam bakterie, bo pilam malo, teraz pije około 2,5 litra wody i juz po 3 tygodniach bakterii brakDostałam od niego monural jednorazowo mam wziąć i do tego dużo pić wody i produkty z witaminą C
Aleksandra0501
Ja właśnie pije 1,5l i czasami to jest max bo wieczorkiem czasami się skusze na zerówkęTak pij dużo wody, tez mialam bakterie, bo pilam malo, teraz pije około 2,5 litra wody i juz po 3 tygodniach bakterii brak
reklama
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Mi też się wydawało że się mało rusza przez dwa dni ale teraz to nadrabia a propos badań to mi też cały czas wychodzi. Jak za mało krwinek to teraz coś z sercem. Byłam dziś u kardiologa i on nie widzi żadnych nieprawidłowości ale kazal mi kontrolować ciśnienie dwa razy dziennie i zapisał na holtera.Cześć wam dziewczyny. Jak wasze maluszki ? Moja dzisiaj jakoś mało aktywna 22+4, byłam u gina wczoraj i fikała, a dzisiaj takie słabe ruchy mam. Nie wiem czy to pogoda czy coś się dzieje, bo jak chodzę siku to mnie tak ciągnie pod koniec. Na badaniach moczu wyszło mi , że mam jakieś bakterie i grzyby w moczu do tego wszystkiego jeszcze anemia się przyplątała