reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dobrze - to zajmijmy sie prawidłowa tematyką forum, a nie wpisami do innej grupy ;). Byłam dzisiaj na usg. Wyniki sa Ok. Teraz czekam na wyniki krwi - Pappa :).

Załączniki

• 863FB6AD-8A5A-4775-8EA1-718299C24A23.jpeg
    863FB6AD-8A5A-4775-8EA1-718299C24A23.jpeg
    216,6 KB · Wyświetleń: 108
Hej, dziewczyny :) Udalo sie i takze jak wszystko bedzie ok bede wrzesniową mama, termin 22 wrzesien. Poczatki byly trudne duphaston, cyclogest, glucophage i zastrzyki z neoparin, teraz juz mam to wszystko zmniejszone. Mam pytanko jakie suplementy bierzecie? Cos szczegolnie polecacie? Biore Femibion 1 ale nie wiem czy to nie za malo. Pozdrawiam

Hej mnie też nie dodano choć prosiłam no cóż. :)
Od kilku dni mam detektor tętna dzisija udało mi się złapać serduszko na blisko 8 minut. Niesamowite odczucia.
Zazwyczaj udaje mi się na kilka sek do 2 minut i myk nie ma:)
Dziś chyba złapałam małe jak spało.

Hej mnie też nie dodano choć prosiłam no cóż. :)
Od kilku dni mam detektor tętna dzisija udało mi się złapać serduszko na blisko 8 minut. Niesamowite odczucia.
Zazwyczaj udaje mi się na kilka sek do 2 minut i myk nie ma:)
Dziś chyba złapałam małe jak spało.
Ile dałaś za detektor? Mnie samą kusi.
Ja tam was nie opuszczę jakby co, jestem na posterunku. Może napisz do @Paulina97 jeszcze raz? Brkauje mi Ciebie na wątku [emoji16]

Ja ogolnie wczoraj na wizycie bylam. Dzidzia rusza już rączkami i nozkami na usg [emoji3059] niesamowity widok. Usg mi robił przez brzuch, co mile mnie zaskoczyło :-)
Dzisiaj mam 10+0, zaczelam 11 tydzien :-)

Nie otwiera mi się wątek z tego linku
emoji848.png

Ile dałaś za detektor? Mnie samą kusi.
Ja tam was nie opuszczę jakby co, jestem na posterunku. Może napisz do @Paulina97 jeszcze raz? Brkauje mi Ciebie na wątku [emoji16]
Dałam n a polskie jakieś 120.zl bo wzięłam używany od Norweżki która użyła go raz. do tego cała wielka butla płynu do usg 🙂
Dosyć ciężko jest znaleźć przeważnie yo na kilkanaście sekund ale dziś rano to był czad naprawdę. Zamnkelam oxzy i odpłynęłam ☺️

Dzięki Elodia.. ❤️ A kartki jeszcze nie wysłałam wróciłam do pracy i się zaczął zapierdziel na nowo😩 ale nie ucieknie.. 🙂
Szefowi powiedziałam chyba go trochę ścięło bo pogratulował 3 razy.. I aż wstał z krzesła 😅. Ogólnie OK powiedział że jestem "in charge" I sama zdecyduje ile i jak chce robić. Także spoko.
Teraz muszę przez 3 miesiące przydusić bo u nas zasilek wypłacają ze średniej 3 ostatnich miesięcy. Myślę że jeszcze 2 ms i redukcja czasu pracy.. Zobaczymy czy dam radę. Brzuszek już rośnie. Spodnie cisną za chwilę się muszę przesiąść w ciążowe 🙈
Moje dzieci dowiedzą się jtro. Planowałam dziś ale moja córa zaprosila przyjaciółkę i zostaje na noc. Więc chwilę jeszcze odczekam. Trochę się stresuje. /)) na pewno bardziej niż przed rozmową z szefem.

Ja mma dziś 10+5. Za chwilę 12 tc a usg w skoncOnym 12 czyli 9 marca.
Moje pierwsze usg🙈!!

reklama
Taki Mam- sonoline c. Bezpieczny z atestem no i czuły do użycia nawet od 10tc wg producenta i potwierdzam można znaleźć tetno. /)

Tymczasem spadam spać. U mnie mdłości. Minęły w 99% ale ta senność..
Moja cora skomentowała nawet że mama jakąś dziwnie zmęczona.. ☺️
Cholerka wie może się donysla co się odpierdziela tutaj 🙈☺️😅

Załączniki

• Screenshot_20210227_224940_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210227_224940_com.android.chrome.jpg
    133,8 KB · Wyświetleń: 52
Do góry