reklama
Nie otwiera mi się wątek z tego linku [emoji848]
Link jest prawidłowy,ale jeszcze nie zostałyśmy dodane do grupy. Musimy poczekać
Eliza2020
Fanka BB :)
Hej, dziewczyny Udalo sie i takze jak wszystko bedzie ok bede wrzesniową mama, termin 22 wrzesien. Poczatki byly trudne duphaston, cyclogest, glucophage i zastrzyki z neoparin, teraz juz mam to wszystko zmniejszone. Mam pytanko jakie suplementy bierzecie? Cos szczegolnie polecacie? Biore Femibion 1 ale nie wiem czy to nie za malo. Pozdrawiam
maghegg
Hej mnie też nie dodano choć prosiłam no cóż.
Od kilku dni mam detektor tętna dzisija udało mi się złapać serduszko na blisko 8 minut. Niesamowite odczucia.
Zazwyczaj udaje mi się na kilka sek do 2 minut i myk nie ma
Dziś chyba złapałam małe jak spało.
Od kilku dni mam detektor tętna dzisija udało mi się złapać serduszko na blisko 8 minut. Niesamowite odczucia.
Elodia
Ile dałaś za detektor? Mnie samą kusi.Hej mnie też nie dodano choć prosiłam no cóż.
Ja tam was nie opuszczę jakby co, jestem na posterunku. Może napisz do @Paulina97 jeszcze raz? Brkauje mi Ciebie na wątku [emoji16]
maghegg
Nie otwiera mi się wątek z tego linku
Dałam n a polskie jakieś 120.zl bo wzięłam używany od Norweżki która użyła go raz. do tego cała wielka butla płynu do usgIle dałaś za detektor? Mnie samą kusi.
Ja tam was nie opuszczę jakby co, jestem na posterunku. Może napisz do @Paulina97 jeszcze raz? Brkauje mi Ciebie na wątku [emoji16]
Dosyć ciężko jest znaleźć przeważnie yo na kilkanaście sekund ale dziś rano to był czad naprawdę. Zamnkelam oxzy i odpłynęłam
Dzięki Elodia.. A kartki jeszcze nie wysłałam wróciłam do pracy i się zaczął zapierdziel na nowo ale nie ucieknie..
Szefowi powiedziałam chyba go trochę ścięło bo pogratulował 3 razy.. I aż wstał z krzesła . Ogólnie OK powiedział że jestem "in charge" I sama zdecyduje ile i jak chce robić. Także spoko.
Teraz muszę przez 3 miesiące przydusić bo u nas zasilek wypłacają ze średniej 3 ostatnich miesięcy. Myślę że jeszcze 2 ms i redukcja czasu pracy.. Zobaczymy czy dam radę. Brzuszek już rośnie. Spodnie cisną za chwilę się muszę przesiąść w ciążowe
Moje dzieci dowiedzą się jtro. Planowałam dziś ale moja córa zaprosila przyjaciółkę i zostaje na noc. Więc chwilę jeszcze odczekam. Trochę się stresuje. /)) na pewno bardziej niż przed rozmową z szefem.
Ja mma dziś 10+5. Za chwilę 12 tc a usg w skoncOnym 12 czyli 9 marca.
Moje pierwsze usg!!
reklama
maghegg
Taki Mam- sonoline c. Bezpieczny z atestem no i czuły do użycia nawet od 10tc wg producenta i potwierdzam można znaleźć tetno. /)
Tymczasem spadam spać. U mnie mdłości. Minęły w 99% ale ta senność..
Moja cora skomentowała nawet że mama jakąś dziwnie zmęczona..
Cholerka wie może się donysla co się odpierdziela tutaj
Tymczasem spadam spać. U mnie mdłości. Minęły w 99% ale ta senność..
Moja cora skomentowała nawet że mama jakąś dziwnie zmęczona..
Cholerka wie może się donysla co się odpierdziela tutaj
Załączniki