AgnesSweden
Fanka BB :)
Jakieś 8+5 coś podobnie jak Ty z tego co pamiętam. Położna powiedziała, że w 8-9tyg takie coś jest normalneA ile dokładnie masz? Równy 9 tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś 8+5 coś podobnie jak Ty z tego co pamiętam. Położna powiedziała, że w 8-9tyg takie coś jest normalneA ile dokładnie masz? Równy 9 tydzień?
Ja jutro mam równy 9+0. I też mam takie bóleJakieś 8+5 coś podobnie jak Ty z tego co pamiętam. Położna powiedziała, że w 8-9tyg takie coś jest normalne
Czyli jest chyba tak jak mówi, wyluzuj. Gdzieś to wszystko musi się pomieścićJa jutro mam równy 9+0. I też mam takie bóle
To jeszcze podpytam o jedna rzecz ja akurat będę robić sanco bo to oferują w szpitalu w którym pracuje moj lekarz. Pewnie przy nifty tez są różne wersje robisz ta najbardziej rozszerzona czy podstawowa? Bije się z myślami która opcje wybraćNo ja właśnie dopytałam moja lekarkę czy pappe tez robić i ona zalecila, żeby tez, bo
Pappa pokazuje tez inne ryzyka, M.in. Przedwczesnego porodu i ze jej zdaniem
Warto to zrobić. Tez trzymam
mój mąż naczytał się i chyba mnie z tego okna zrzucił żebym umyła( a miałam taki plan) ktoś mu nagadał o tym podnoszeniu rąk do góry że nawet jak śpię to czuję że mi opuszcza jak.mam uniesioneJa też tak mam. Do tego zanikły mi mdłości i zmęczenie/senność. Właśnie umyłam okna i zjadłam rybę na obiad tłumaczę to sobie tym, że na początku wzrastają hormony - teraz może trochę się ustabilizowały.. I macica się rozrasta, ale nie wiem, też panikuje.
Mojego męża nie ma w domu od 3 tygodnimój mąż naczytał się i chyba mnie z tego okna zrzucił żebym umyła( a miałam taki plan) ktoś mu nagadał o tym podnoszeniu rąk do góry że nawet jak śpię to czuję że mi opuszcza jak.mam uniesione
Ja też, z tym że 9+0, soboty są super, ale niech szybciej lecąJutro sobota i zawsze cały tydzień na nią czekam bo wtedy zaczynam nowy tydzień. Jutro 10+0 i wkońcu dojrzałam do tego żeby mówić ze to 11 tydzień , dobrze mówię? No bo 10 już skończyłam a dzieciątko zaczęło 11 tydzień
WoohooJutro sobota i zawsze cały tydzień na nią czekam bo wtedy zaczynam nowy tydzień. Jutro 10+0 i wkońcu dojrzałam do tego żeby mówić ze to 11 tydzień , dobrze mówię? No bo 10 już skończyłam a dzieciątko zaczęło 11 tydzień