reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
No ja właśnie dopytałam moja lekarkę czy pappe tez robić i ona zalecila, żeby tez, bo
Pappa pokazuje tez inne ryzyka, M.in. Przedwczesnego porodu i ze jej zdaniem
Warto to zrobić. Tez trzymam ✊
To jeszcze podpytam o jedna rzecz ja akurat będę robić sanco bo to oferują w szpitalu w którym pracuje moj lekarz. Pewnie przy nifty tez są różne wersje robisz ta najbardziej rozszerzona czy podstawowa? Bije się z myślami która opcje wybrać :)

Ja też tak mam. Do tego zanikły mi mdłości i zmęczenie/senność. Właśnie umyłam okna i zjadłam rybę na obiad 🤔🤷‍♀️ tłumaczę to sobie tym, że na początku wzrastają hormony - teraz może trochę się ustabilizowały.. I macica się rozrasta, ale nie wiem, też panikuje.
mój mąż naczytał się i chyba mnie z tego okna zrzucił żebym umyła( a miałam taki plan🙈) ktoś mu nagadał o tym podnoszeniu rąk do góry że nawet jak śpię to czuję że mi opuszcza jak.mam uniesione😶

Jutro sobota i zawsze cały tydzień na nią czekam bo wtedy zaczynam nowy tydzień. Jutro 10+0 i wkońcu dojrzałam do tego żeby mówić ze to 11 tydzień , dobrze mówię? No bo 10 już skończyłam a dzieciątko zaczęło 11 tydzień 😜
Ja też, z tym że 9+0, soboty są super, ale niech szybciej lecą 🤣🤷‍♀️

Dziewczyny, kolejny dzień, a ja jestem nie do życia, czuję się jak po mocno zakrapianej imprezie, ciężka, senna, nic mi się nie chce. Usnęłam dziś na dwie godziny, obudziłam się, zjadłam i dalej do spania. Te dni są identyczne, nie mam na nic siły, w kuchni taki bajzel, czekam na męża. Uczę się intensywnie angielskiego od 7 miesięcy, aby zdać egzamin, zawsze lektorka przychodziła w tygodniu i 2h w soboty, a teraz ciagle jej odmawiam. Z jednej strony rozumiem swoj stan, a z drugiej meczy mnie brak normalności... werwy, energii... jestem takim leniwym mopsem :((((((

reklama
Do góry