Paulina97
Fanka BB :)
Ja mam we wtorek.Ja mam termin na niedzielę a wy?
@nastepnawkolejce z tych co sie zglosily to jest nas 73 juz [emoji87]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam we wtorek.Ja mam termin na niedzielę a wy?
O matko! No, to jest całkiem pokaźną grupa!Ja mam we wtorek.
@nastepnawkolejce z tych co sie zglosily to jest nas 73 juz [emoji87]
Boże jakie widokiA mi już się lepiej śpi. Mdłości odpuściły trochę jakoś we wtorek. (skończony 9tc).
Jestem zmęczona tylko potwornie wieczorami ale staram się po covidzie i przed powrotem do pracy wrócić do formy. Wczoraj np zrobiłam 13 km w tym 11 po górach . Łatwo nie było w tym śniegu ale warto było. +10 punktów do. Samopoczucia.
4 tygodnie to normalny termin jeśli nie ma żadnych większych problemów... Jedynie pierwsze 2 wizyty mogą być częściej jeśli matka przyjdzie za wcześnie i nie za wiele jeszcze widać w usg. Później do 8 miesiąca wizyta raz w miesiącu, 8 i 9 miesiąc wizyta co 2 tygodnie.
Daj już spokój z tymi wizytami bo się wykończysz
Jeju jak mi przykro który to tydzień przestało bić ?(Czas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się
O kirde 73 mamusie szok ile nas jestO matko! No, to jest całkiem pokaźną grupa!
10 tydz. 9.03 byłam na wizycie i wszystko było w porządku..Jeju jak mi przykro który to tydzień przestało bić ?(
Trzymaj się
kochana trzymaj się10 tydz. 9.03 byłam na wizycie i wszystko było w porządku..