Majab
Fanka BB :)
mnie już 2 tygodnie bolą krzyże i między łopatkami wieczorami już jestem nie do życia. Mam nadzieję że to przejdzieDziś mnie łupie w krzyżu też tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie już 2 tygodnie bolą krzyże i między łopatkami wieczorami już jestem nie do życia. Mam nadzieję że to przejdzieDziś mnie łupie w krzyżu też tak macie?
Poważnie ???? umieszNo proste
mnie tylko kość ogonowa od siedzenia lupiemnie już 2 tygodnie bolą krzyże i między łopatkami wieczorami już jestem nie do życia. Mam nadzieję że to przejdzie
ja w 11 tc nie słyszałam więc zastanów się 2 razy jak go użyjesz bo ja to następnego dnia musiałam iść do lekarza bo takiej paniki dostałampocieszylas mnie z tym,ze już słyszałaś bo się martwiłam ze ja w 10+6 nie usłyszę
O dziękiNa aplikacji w telefonie, trzeba się połączyć. Zrobiłam zapis, to te kreseczki na wykresie wiadomo, ze ciągłości nie ma jeszcze, ale coś tam złapało
to nie jest gamma knife?Wiem o co ci chyba chodzi , mam na końcu języka ale nów mogę sobie przypomnieć , chodzi o taką maszynę w KR która w drobny mak rozwala guzy których się nie da wyciąć , czerniaki oka czy jakieś guzy blisko pnia mózgu . Laser nuklearny czy protonowy jakoś tak
do odważnych świat należy zrobię a jeśli nie będzie słuchać to w sobotę pójdę do lekarzaja w 11 tc nie słyszałam więc zastanów się 2 razy jak go użyjesz bo ja to następnego dnia musiałam iść do lekarza bo takiej paniki dostałam
No poważnie moja siostra to kiedyś odkryła.Poważnie ???? umiesz
Wiem o co ci chyba chodzi , mam na końcu języka ale nów mogę sobie przypomnieć , chodzi o taką maszynę w KR która w drobny mak rozwala guzy których się nie da wyciąć , czerniaki oka czy jakieś guzy blisko pnia mózgu . Laser nuklearny czy protonowy jakoś tak