I ja również właśnie. Ja dzisiaj 11. tydzień zaczęłam, a ostatnia wizytę miałam 6+5. Stanowczo za duża przerwa, odchodzi się od zmysłów na jutro się umowie na wizytęTeż na to czekam. A im bliżej tym bardziej się boję
reklama
helloitsmeanna
Fanka BB :)
U mnie jabłka i pomarańcze są w gębie bez przerwy i sok pomarańczowy do tego chyba mam jakiś niedobór witaminy C
Taki tępy ból zdarza mi się w okolicach jajników jak i w samej macicy, właśnie tak jak piszesz, jak za długo siedzę czy stoję w jednej pozycji nie jest to mocny ból ale taki odczuwalny i lekko przeszkadzający
Jabłka i pomarańcze niemal codziennie ten duet wjeżdża
Ja odpukac od dwóch dni zero spania po południu i żadnych mdłości. Lekki ból brzucha raz na jakiś czasDzien dobry u mnie dzień od rozmowy z kibelkiem sie zaczął . Ja to mam czarny język. Wczoraj tylko dobrze sie czulam i pomyślałam czy wsio ok bo tak zupełnie nic, dzień bez dolegliwości. To teraz mam
Będzie_dobrze
Dzień doberek w ten piękny, mroźny poranek. Właśnie zamarzam w samochodzie w drodze do pracy a chciała dać mi zwolnienie, a ja podziękowałam. Siedząc w domu bez zajęcia i myśląc pewnie bym zwariowała, więc może i lepiej
Nie martwcie się tym, że ciągnie, kłuje, pobolewa po długim siedzeniu, plami na żółto, kawa z mlekiem, brązowo. Ja dzisiaj już 11+6 i przerabiałam to wszystko, a jestem po poronieniu i z każdym objawem biegam do gin jak jakaś wariatka. A ona super kobieta, za każdym razem mówi, że to się zdarza bardzo często i zobaczymy co u człowieka i jak wszystko dobrze, to niech sobie leci, plami, boli.
To są normalne objawy ciąży. Więc jeżeli nie krwawi i nie jest to ostry ból, to nie panikujcie. Tylko spokój nas uratuje
Nie martwcie się tym, że ciągnie, kłuje, pobolewa po długim siedzeniu, plami na żółto, kawa z mlekiem, brązowo. Ja dzisiaj już 11+6 i przerabiałam to wszystko, a jestem po poronieniu i z każdym objawem biegam do gin jak jakaś wariatka. A ona super kobieta, za każdym razem mówi, że to się zdarza bardzo często i zobaczymy co u człowieka i jak wszystko dobrze, to niech sobie leci, plami, boli.
To są normalne objawy ciąży. Więc jeżeli nie krwawi i nie jest to ostry ból, to nie panikujcie. Tylko spokój nas uratuje
Chmurka96
A jak uwielbiałam jabłka, tak od ciąży tylko... gruszki - wcinam wręcz codziennieJabłka ligol jeszcze nigdy nie smakowały tak jak teraz
W sumie zobaczę jak pomarańcze, bo nie było ich pod ręką
Ja dziś od 6 nie śpię bo taka wyspana
Wczoraj odinternisty dostałam skierowania na badania że względu na ból brzucha, ale poczekam by zrobić razem z kontrolnym TSH (boje się pobierania krwi, a raczej tego co się dzieje później - ileż mnie już pięknych () pielęgniarzy/lekarzy nosiło
Jednak stres jest czy będzie oki czy organizm będzie udawał że to 'koniec' bo pobrane zostało kilkadziesiąt ml krwi...
Ja też nienawidzę pobierania krwi, zawsze mnie to okropnie stresuje ale jeszcze nie zdarzyło mi się zemdleć na szczęście, tfu tfu tfuA jak uwielbiałam jabłka, tak od ciąży tylko... gruszki - wcinam wręcz codziennie
W sumie zobaczę jak pomarańcze, bo nie było ich pod ręką
Ja dziś od 6 nie śpię bo taka wyspana
Wczoraj odinternisty dostałam skierowania na badania że względu na ból brzucha, ale poczekam by zrobić razem z kontrolnym TSH (boje się pobierania krwi, a raczej tego co się dzieje później - ileż mnie już pięknych () pielęgniarzy/lekarzy nosiło
Jednak stres jest czy będzie oki czy organizm będzie udawał że to 'koniec' bo pobrane zostało kilkadziesiąt ml krwi...
Nie ma innego wyjściaDzień doberek w ten piękny, mroźny poranek. Właśnie zamarzam w samochodzie w drodze do pracy a chciała dać mi zwolnienie, a ja podziękowałam. Siedząc w domu bez zajęcia i myśląc pewnie bym zwariowała, więc może i lepiej
reklama
A który tydzień jesteś?Mój mąż wczoraj mi oświadczyl, że już mam konkurencję i troszkę nawet kogoś bardziej kocha chyba w końcu przestaje się bać po ostatnim poronieniu i czuję że dzieciątko rośnie, ja też chyba zaczynam w to wierzyć wspaniałe uczucie