reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Po prostu pięknie i szybko rośnie :) a termin porodu to będzie dopiero niespodzianka 🤣!

@Mama0303 Hej. Jak się dziś czujesz? Uspokoiło się wszystko? Jedziesz do przychodni? Trzymam za was mocno kciuki ❤️

@Paulina97 zmienione zdjęcie profilowe ;) ? :)

@Rozetka32 Kochana, co u Ciebie?

Dziewczyny! Miałam okropny dzień w pracy. Kończę dokumentację do przedsięwzięcia, które rozpoczęłam 3 lata temu... Dziś wszystkie papiery mój szef wiezie do instancji wyżej i od tego bardzo wiele zależy. Proszę trzymajcie kciuki! Bedę w pracy jeszcze dziś i jutro, a potem przez tydzień będę spać i nie wyjdę z łóżka, no chyba że wiosna do okna zapuka :) aaa jeśli chodzi o fb, to jednak wolę być tutaj, tak jak podczas każdej mojej ciąży :)

Tak przy okazji :) jesteście niemożliwe :) jak ja się wczoraj wieczorem przez Was uśmiałam :D !!! Uwielbiam Was ❤️❤️❤️
Powodzenia na pracowe tematy! Będzie wszystko si :)
też wolałabym zostać tutaj, ja w ogóle już na fb nie wchodzę korzystam tylko z mess i instagram, wolę tutaj tym bardziej, że będzie można utworzyć czytelne działy i wątki podejrzewam :) @Paulina97 jakby co to ja myślę, ze mogłabym się podjąć moderacji bo kiedyś ogarniałam takie fora ;)

reklama
hey dziewczyny
wstałam po 5:00 niby nic mnie nie bolało,wysikałam się a na papierze lekko różowy kolor.Myślę bez paniki,jestem po 10h pracy poloze sie jeszcze i może przejdzie.Byłam przed chwilą w toalecie i znów to samo😔

Po prostu pięknie i szybko rośnie :) a termin porodu to będzie dopiero niespodzianka [emoji1787]!

@Mama0303 Hej. Jak się dziś czujesz? Uspokoiło się wszystko? Jedziesz do przychodni? Trzymam za was mocno kciuki [emoji3590]

@Paulina97 zmienione zdjęcie profilowe ;) ? :)

@Rozetka32 Kochana, co u Ciebie?

Dziewczyny! Miałam okropny dzień w pracy. Kończę dokumentację do przedsięwzięcia, które rozpoczęłam 3 lata temu... Dziś wszystkie papiery mój szef wiezie do instancji wyżej i od tego bardzo wiele zależy. Proszę trzymajcie kciuki! Bedę w pracy jeszcze dziś i jutro, a potem przez tydzień będę spać i nie wyjdę z łóżka, no chyba że wiosna do okna zapuka :) aaa jeśli chodzi o fb, to jednak wolę być tutaj, tak jak podczas każdej mojej ciąży :)

Tak przy okazji :) jesteście niemożliwe :) jak ja się wczoraj wieczorem przez Was uśmiałam :D !!! Uwielbiam Was [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Trzymamy kciuki . Musi być dobrze [emoji846]

Mam podobnie, dzis 11+2 od kilku dni piersi nie bola a małe mdlosci tylko wieczorem. Glowa okropnie bolała w sobotę. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić, wizyta dopiero za tydzień
Ja właśnie też wizyte mam w przyszły czwartek i zastanawiam się czy wcześniej gdzieś nie szukać,zeby się uspokoić 😕

Hej, udało mi się nadrobić 😊 we wtorek miałam wizytę, do tej pory termin miałam na 8,9 września a teraz wyszło na 17 🤨 za to na jednym zdjęciu dziecko 41 mm. Wyczytałam że to odpowiada 10 tygodniowi więc powinien ten 1 termin się zgadzać. Skołowana już jestem, martwię się że coś jest nie tak bo nie możliwe żebym zaszła w tą ciążę tydzuen pozbuej bo męża nie było 🤨 pocieszam się że mój lekarz ma beznadziejny sprzęt i to może dlatego,ale jest naprawdę cudownym lekarzem. Czekam do prenatalnych do 25 jak na ścięcie, co o tym myślę to mi słabo 😐 gdzie te czasy jak nie mogłam doczekać się czasu ciąży?

hey dziewczyny
wstałam po 5:00 niby nic mnie nie bolało,wysikałam się a na papierze lekko różowy kolor.Myślę bez paniki,jestem po 10h pracy poloze sie jeszcze i może przejdzie.Byłam przed chwilą w toalecie i znów to samo😔
Przypomnisz, w którym jesteś tygodniu? Po 10 godzinach pracy, myślę, że mogło tak się stać, tam wszystko jest delikatne i mocno ukrwione... Bierzesz luteinę lub duphaston? Leż, odpoczywaj ile możesz. Też plamiłam i wszystko jest dobrze. Główka do góry. Jeśli masz możliwość to skontaktuj sie też z lekarzem.

reklama
Do góry