helloitsmeanna
Fanka BB :)
Powodzenia na pracowe tematy! Będzie wszystko siPo prostu pięknie i szybko rośnie a termin porodu to będzie dopiero niespodzianka !
@Mama0303 Hej. Jak się dziś czujesz? Uspokoiło się wszystko? Jedziesz do przychodni? Trzymam za was mocno kciuki
@Paulina97 zmienione zdjęcie profilowe ?
@Rozetka32 Kochana, co u Ciebie?
Dziewczyny! Miałam okropny dzień w pracy. Kończę dokumentację do przedsięwzięcia, które rozpoczęłam 3 lata temu... Dziś wszystkie papiery mój szef wiezie do instancji wyżej i od tego bardzo wiele zależy. Proszę trzymajcie kciuki! Bedę w pracy jeszcze dziś i jutro, a potem przez tydzień będę spać i nie wyjdę z łóżka, no chyba że wiosna do okna zapuka aaa jeśli chodzi o fb, to jednak wolę być tutaj, tak jak podczas każdej mojej ciąży
Tak przy okazji jesteście niemożliwe jak ja się wczoraj wieczorem przez Was uśmiałam !!! Uwielbiam Was
też wolałabym zostać tutaj, ja w ogóle już na fb nie wchodzę korzystam tylko z mess i instagram, wolę tutaj tym bardziej, że będzie można utworzyć czytelne działy i wątki podejrzewam @Paulina97 jakby co to ja myślę, ze mogłabym się podjąć moderacji bo kiedyś ogarniałam takie fora