Hahh, tez mieliśmy zapiekanke na obiadJa po pracy jestem tak wykończona a siedzę tylko na kasie teraz aby nie dźwigać.. Że nawet gotować mi się nie chce dziś miałam zapiekanki z surówka na szybko
reklama
E
Ewka34
Gość
Kochana ja nawet sie zleje z łóżka ostrożnie bardzo Hyhy coś mi się tam przekręca pewnie jelitaja bokiem wstaje z łóżka, z pomocą ręki
Elodia
Fanka BB :)
Widzę lubisz jednak jelitowe tematy [emoji23][emoji1787] tak tu dzisiaj jelitowo się zrobiłoKochana ja nawet sie zleje z łóżka ostrożnie bardzo Hyhy coś mi się tam przekręca [emoji23] pewnie jelita [emoji848]
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy pewnie przez zaparcia a tak serio to nie wiem co mi się tam plącze jelita mi przyszły na myśl bo jest tego przecież dużo a rosnąca macica jeszcze zmniejsza ich powierzchnie tak na latgikeWidzę lubisz jednak jelitowe tematy [emoji23][emoji1787] tak tu dzisiaj jelitowo się zrobiło
helloitsmeanna
Poszłam posprzątać naczynia pozmywać a Wy tu już wątki zakładacie! Laski
Czy któraś napisze jeszcze raz jaka to grupa? Bo to było jakieś 10 stron temu...
Osobiście wolałabym zostać tutaj bo jakiś czas temu odinstalowalam sama appke fejsa bo gowno tam jest same reklamy :/
Czy któraś napisze jeszcze raz jaka to grupa? Bo to było jakieś 10 stron temu...
Osobiście wolałabym zostać tutaj bo jakiś czas temu odinstalowalam sama appke fejsa bo gowno tam jest same reklamy :/
AgnesSweden
Właśnie to ja D tego doopa rośnie. Ja też nie pale.. Ale jak ktos idzie i pali to się zaciągam czasembrawo wielkie gratulacje za nie palenie
Ja w ciąży z synem chodziłam na NFZ, wizyty miałam co 2-3 tygodnie i na każdej było USG teraz chodzę prywatnie.Laski byłam dzisiaj na nfz na wizycie bo chciałam wyszarpać badania za darmo ale na 7 pozycji z prośby od prywatnego dostałam na nfz tylko tsh i toxo igm i igg czy jakos tak. No ale zawsze coś. Ale już to pierdziele nie bede kombinować bo w nfz widać maja czas na wszytsko więc sie juz nie zapisywalam nawet na wizytę następną. Powiedzcie mi w którym tygodniu miałyscie na NFZ pierwsze badanie Usg? Bo ja dzisiaj 3 wizyta a on mi mówi ze zobaczymy sie przed prenatalnymi a usg bd miala właśnie no na prenatalnych. U was też tak jest na nfz?
Promyczek91
Ja dokaldnie to samo. Pierwsze usg to prenatalne. Dlatego bede juz tylko prywatnie chodzic. Zdziwiłam się jak któras dziewczyna napisała tutaj że na kazdej wizycie Usg na nfz szoookJest, ale trzeba oddzielnie się umawiać. W gabinecie lekarskim nie ma sprzętu. Dlatego na Usg chodzę prywatnie, a na wizyty na fundusz w związku z tą cukrzucą i powiem Wam, ze taka wizyta bez Usg to nie wizyta
reklama
AgnesSweden
Żarłam bardzo dobrePrzed chwila zrobiliśmy ten hit internetu na kolacje. Pomidorki koktajlowe, feta, 4 żabki czosnku, oliwa, suszona bazylia i oregano (zapiekanie razem na oko aż czosnek będzie miękki), dodajecie makaron i viola