reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

i wszystko było widoczne? ja sie troche stresuje ze to za wczesnie, ale zawsze moge isc pozniej na usg np w 13, gdyby coś było słabo widoczne..
U mnie było wszystko widoczne, miał już długość ciałka 5,52 cm :-) z tym że 11+5 to było w OM, z USG mam napisane, że wychodziło 12+1 :-)

reklama
Ja dziś zasnęłam o 4 nad ranem dopiero.

Tak smao. Z tymże ja mma gorsza sytuację przeżywam brak możliwości wykonania tych badań..
Aż. Na taką skalę ze dziś rnao pierwsze co Wysłałam maila do norweskiej służby zdrowia.
Nie wiem czy to coś da.. Ale co mma do stracenia.

W poprzednich ciążach gdy miałam lat 22 i 25 w ogóle o tym nie myślałam.. Bo nie miałam swiadomości. O. Słodka niewiedzo.
W Malezji podobnie, ale chociaż mamy te testy genetyczne a la nifty - myślałaś o tym? Jest coś takiego?

Dziewczyny w lidlu promka na ciążowe ciuszki!
Legi 21zl, koszula nocna 16 ( superowa) jeansy 39, sweterki 29.... 😊 kupilam sobie legi i koszule
O nie, a byłam dzisiaj w Lidlu z misją szukania loda truskawkowego... Ale nie przechodziłam nawet przez te stoiska na środku, bo było mi jakoś słabo i chciałam jak najszybciej wyjść... Pierwszy raz, bo zawsze wszystko oglądam 😁 Oczywiście małego loda w tym smaku nie było 😢 😅

Dziewczyny, a na prenatalne idziecie z partnerami? Ja bym w końcu chciała się wybrać z mężem, bo na razie wszystkie wizyty u gina samotne, ale nie wiem, czy przez COVID jest w ogóle szansa, muszę zadzwonić i się zapytać. Jednak jak sam zobaczy dzidzie na żywo, to jednak jest zupełnie inaczej niż jak pokaże mu samo zdjęcie.
U mnie nie pozwolili 🙄na wstępie przy rejestracji mnie poinformowali, więc idę sama....

O nie, a byłam dzisiaj w Lidlu z misją szukania loda truskawkowego... Ale nie przechodziłam nawet przez te stoiska na środku, bo było mi jakoś słabo i chciałam jak najszybciej wyjść... Pierwszy raz, bo zawsze wszystko oglądam 😁 Oczywiście małego loda w tym smaku nie było 😢 😅
U mnie w lidlaczu juz nie ma tych ciuchów ja ostatnie wykupiłam to są takie ostatki i nie we wszystkich bo ze 3tyg temu były w gazetce

Dziewczyny obudziłam się o 4 rano, nadrobiłam kilka zaległych stron i w efekcie tak się zestresowałam tymi prenatalnymi, zaczęłam analizować moje zdjęcie z ostatniego USG (mimo że się na tym nie znam -już panika, że coś może jednak jest nie tak, że chyba nosek za mały,a na jednym ujęciu w ogóle nie było go widać itp 🤦) że już nie zasnęłam do rana... A rano nie mogłam odespać, bo musiałam syna do przedszkola zawieźć, a potem pojechałam odebrać kartę ciąży ❤️❤️ w nocy wszystko wygląda tak strasznie i człowiek przeżywa, jak wstałam stwierdziłam że głupia jestem, co mi da ten stres i muszę wyluzować, że lekarz powiedziałby mi przecież jakby go coś niepokoiło... To chyba hormony 🤦 prenatalne w poniedziałek, ale wieczorem dopiero😁
Na pewno lekarz by Ci powiedział :)
Też się wczoraj zestresowałam ale później przypomniałam sobie, jak po ostatnim USG lekarz powiedział że "na razie możemy być szczęśliwi" i mi przeszło ❤️
Pozdrawiam :) ❤️

U mnie nie pozwolili 🙄na wstępie przy rejestracji mnie poinformowali, więc idę sama....
Ja też muszę sama, mąż bedzie czekał w samochodzie. Na badanie mamy około godzinę drogi, dlatego powiedziałam mężowi, że napewo sama nie jadę, niech na to nie liczy 😁 przez to badanie będzie dopiero wieczorem, żeby mąż nie musiał dnia wolnego w pracy brać :-) szkoda że nie może wejść i na wizyty też chodzę sama, przez to mam wrażenie, że jakoś mało się angażuje 😁

reklama
jeżeli ktoś poleca, to poproszę też namiar na model :) też właśnie zadawałam to pytanie, ale o malezyjskim poranku/środek nocy w Polsce i chyba te pytania później uciekają 😅 będę czekać aż wstaniecie 😜
już się odbyłam trochę w temacie,przeszukałam opinie w necie i zamówiłam jpd 100s6 ze strony klamer 😄

Do góry