reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mi też zimno... U mnie to tak, że całe życie byłam zimorodkiem... W pierwszej ciąży mi się odmieniło i zaczęło mi być ciągle gorąco (mimo, że rodziłam w zimie)😅 i ten stan trwał aż do końca karmienia piersią (karmiłam 25 miesięcy), potem tak neutralnie, ani zimno, ani gorąco.... A teraz w ciąży znowu mi ciągle zimno, przez co mam problem co synowi zakładać jak wychodzimy na zewnątrz 😅 bo zawsze ubierałam go jak siebie, ale teraz to nie bardzo się tak da (musiałby mieć milion warstw na sobie, a staram się go nie przegrzewać 🤦😅😅)... Myślę że jak dzidzia podrośnie to znowu będzie nam ciągle gorąco, nie? W sumie lato wtedy będzie 😅

Z tym szpitalem się zgadzam. W Krakowie są szpitale gdzie trzeba tylko mocniej stęknąć przy porodzie i już robią CC i takie gdzie za wszelka cenę będą walczyć o SN. To widać po statystykach potem ;)
O a który taki bardziej chętny na CC? Ja planuje na Ujastku rodzic bo mam blisko plus wysoka referencyjność. Moja lekarka tam pracuje ale nie wiem czy nie cisną tam na maxa w porody naturalne właśnie. Podpowiesz ?:) to moja pierwsza ciąża.😍😙

Ja teraz hybrydę robiłam pierwszy raz po pół roku, ale nie widzę w tym nic szkodliwego, włosy mam zamiar farbować normalnie, ale moja fryzjerka używa naturalnych farb, aczkolwiek teraz byłam na hennie brwi, która robię co miesiąc i nie chciało złapać a jak już trochę złapało to na jakiś dziwny żółty kolor, dopiero za 3 razem poszło :D

reklama
Do góry