reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A ja dzisiaj panikuję. Zrobiłam testy dwa i niby kreska pojawia się szybciej i jest wyraźna ale.noe taka intensywna jak kontrolna. Już m.w głowie że.bhcg nie rosnie

reklama
Dzien dobry[emoji16]. Dzisiaj zrobilam drugi test zeby miec na pamiątke juz mocniejsza kreska. Dzisiaj mam dopiero 4+1wiec u mnie wszesna ciaza bardzo juz sie doczekac nie moge wizyty ale sobie poczekam jeszcze troche [emoji23]
Któras ma dzisiaj wizyte ?
Milego dnia[emoji8]
A kiedy masz wizytę? ;)
W ogóle dziewczyny.. Czy Wam również stało się coś z aplikacja? Widzę tylko wasze nicki, żadnego tekstu, nie wiem, co się nagle zrąbało ;/ przez stronę mnie to irytuje :p

Dzień dobry :D
Miałam rano jechać na badania krwi, ale nie mogłam zasnąć i rzucałam się jak poparzona w łóżku do 3 nad ranem, więc przełożyłam na 15 stycznia. Wolałam pospać o te 1.5h więcej niż jechać na badania, a potem na 12h do pracy i umierać. Teraz tylko muszę przetrwać do 22 i jutro 12h i znowu mam wolne więc będę spać jak głupia :D
Oczywiście rano klasyk - piersi mi tak płonęły, dobrze, że przez cały dzień nie mam takiego bólu jak o poranku.
Mdłości w dzień jakiś dużych nie mam póki co, ale wczoraj jak położyłam się do łóżka koło 1 w nocy to myślałam, że umrę xD

Ja mam dzisiaj pierwsza wizytę i mam nadzieję że już coś będzie widać [emoji846] chociaż to 5 tydzień i zdaje sobie sprawę że to trochę szybko ale jestem dobrej myśli
Dzien dobry[emoji16]. Dzisiaj zrobilam drugi test zeby miec na pamiątke juz mocniejsza kreska. Dzisiaj mam dopiero 4+1wiec u mnie wszesna ciaza bardzo juz sie doczekac nie moge wizyty ale sobie poczekam jeszcze troche [emoji23]
Któras ma dzisiaj wizyte ?
Milego dnia[emoji8]

A ja dzisiaj panikuję. Zrobiłam testy dwa i niby kreska pojawia się szybciej i jest wyraźna ale.noe taka intensywna jak kontrolna. Już m.w głowie że.bhcg nie rosnie
Spokojnie! W piątek masz wizytę, będzie 5+0 (z tego co pamiętam), wszystko będzie dobrze. To tylko testy Kochana... Kreska jest, objawy masz, bólu nie ma, czyli wszystko dobrze! :) Nic się nie martw.

reklama
Do góry