Zazdroszczę ja dopiero ok 10 wzięłam się w garść i wstałam z łóżka dziś 11+4, a mdłości chyba raczej się nasilają niż ustępują, rano jeszcze jeszcze, ale wieczorem jest dużo gorzej... W pierwszej ciąży dopiero w 16 tygodniu zaczęłam czuć się lepiejhey dziewczyny ja już po spacerze,teraz wcinam torcik czekoladowy z malinami jakoś nie potrafie się powstrzymać.... dzisiaj jak narazie zero mdłości jest dobrze
reklama
E
Ewka34
Gość
@Greta826 @ByleDoWrześnia kobietki dajcie już na luz,z początku było to śmieszne
E
Ewka34
Gość
Mój mąż robi pizze 4 sery a ta zapiekanka.. Dobra ale tylko dla mnie więc tymbardziej mega
E
Ewka34
Gość
Czemu bananowa ja dostałam serducho z pianki mniammm ❤ mówił że tydzień je woził w aucieTeż zamówiłam ten balsam Palmer's niby mówią, że ok. Idę dziś na kolacje z M i nie mam się w co ubrać. Mam nadzieję, że nie jest to jakaś bananowa knajpa bo będę wściekła.
AgnesSweden
Fanka BB :)
Bananowa, gdzie trzeba się ubrać jak na pokaz i zastawa sklada się z 16 widelców i kryształów Ja to wsiok mi sushi dobrze zrobiCzemu bananowa ja dostałam serducho z pianki mniammm ❤ mówił że tydzień je woził w aucie
Madlenn
Ale zazdrooo... Ja też bym poszła do knajpy posiedzieć ale rzad woli otwierać kasyna fajny ten palmers ma super konsystencje już sie obsmarowalam heheheh miłego świętowaniaTeż zamówiłam ten balsam Palmer's niby mówią, że ok. Idę dziś na kolacje z M i nie mam się w co ubrać. Mam nadzieję, że nie jest to jakaś bananowa knajpa bo będę wściekła.
AgnesSweden
Dziś mnie zmulilo przy romantycznym śniadaniu. M gofry z rana trzaskal z owocami...z łososiem .. Co tam chcesz u żem się romantycznie porzygala jak Lazł do mnie z truskawkaCzemu bananowa ja dostałam serducho z pianki mniammm ❤ mówił że tydzień je woził w aucie
Greta826
Jak widać zafiksowaną matką polką można być nie mając jeszcze dzieci.
Zafiksowaną bo czuje się obrażona gdy mówisz ogólnikowo i rozsiewasz nieprawdę? Kultury się nie kupi, a mentalności polaka nie pozbędzie . No ale tak to właśnie jest o nie tłumaczą tego ciążowe hormony. Głupia przykrywka. Nie obraziłam cię w żadnej wiadomości, za to ty obrażasz w każdej. Trochę więcej pokory i edukacji .
AgnesSweden
Zapraszam do Sztokholmu tu wszystko otwarte oprócz kasynAle zazdrooo... Ja też bym poszła do knajpy posiedzieć ale rzad woli otwierać kasyna fajny ten palmers ma super konsystencje już sie obsmarowalam heheheh miłego świętowania
reklama
AgnesSweden
Ja zamówiłam ten na rozstępy i jaki olejek nawet nie wiem co toDziś mnie zmulilo przy romantycznym śniadaniu. M gofry z rana trzaskal z owocami...z łososiem .. Co tam chcesz u żem się romantycznie porzygala jak Lazł do mnie z truskawka