reklama
Cześć Tobie również życzę miłego dnia ja nakładłam sobie coś do głowy bo wyczytałam ze mój pęcherzyk jest za duży jak na ten tydzień ciąży lekarz nic nie mówił na ten temat ale wiecie co Internet potrafi zrobić ... no i mam bezsenna noc za sobą pełną stresuCześć kochane życzę wam cudownego dnia ja właśnie szykuje się do pracy,... Mam nadzieję że szybko zleci!
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Również pięknego dniaCześć kochane życzę wam cudownego dnia ja właśnie szykuje się do pracy,... Mam nadzieję że szybko zleci!
U Nas w końcu spadł śnieg także dzieci maja radochę
Qruszon
W którym tygodniu jesteś? u mnie dość wcześnie, bo 5-tydzień.Miałam podobnie wczoraj dlatego wybrałam się do awaryjnego lekarza na wizytę. Otrzymałam luteinę i duphaston oraz nakaz leżenia. Na dzisiaj nie widzę już póki co tych plamień. Trzymam kciuki za Was. Nie stresuj się chociaż wiem, że to łatwo powiedzieć.
Zobaczymy co dziś mi powie
Aurorah
Lekarz w poniedziałek zakładając kartę wpisał 6 tydzień a wg aplikacji dziś mam 5+6. Powodzenia trzymam kciuki :-)W którym tygodniu jesteś? u mnie dość wcześnie, bo 5-tydzień.
Zobaczymy co dziś mi powie
Qruszon
Dużo zdrowia oby wszzystko było u Ciebie dobrze, a stwierdził dlaczego takie krwawienie ? Krwiak czy za mało progesteronu luteiny?Lekarz w poniedziałek zakładając kartę wpisał 6 tydzień a wg aplikacji dziś mam 5+6. Powodzenia trzymam kciuki :-)
Dam znac jak po dzisiejszej wizycie
reklama
Aurorah
Stwierdził że to raczej są problemy hormonalne dlatego dostałam luteina i duphaston. Nie jest to lekarz u którego będę prowadzić ciążę a wizytę u mojego mam dopiero 27.01. Daj znać ale będzie dobrze :-)Dużo zdrowia oby wszzystko było u Ciebie dobrze, a stwierdził dlaczego takie krwawienie ? Krwiak czy za mało progesteronu luteiny?
Dam znac jak po dzisiejszej wizycie