reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A masz jakies wskazania?
Ja odwrornie, mialam trzy sn i ostatnie cc,ja pierdziele nie chce więcej 😬😬
Jeszcze nie konsultowałam tego z lekarzem, ale mam problemy z oczami. Mętnienie ciała szklistego, błyski i męty w oczach szczególnie przy wysiłku, także mam nadzieję, że to wystarczy. Jak nie, to będę kombinować dalej :D

reklama
No tak sobie to potem tłumaczyłam, dlugo o tym myślałam, lekarz zdjecia robił, ze dwa razy powtórzył, ze mialam duzo szczescia, ze maly sie noe przekręcil, zacisnalby węzeł i wiadomo 😔😔
Mój syn miał wokół szyji jak rodziłam i czym więcej parłam tym jemu się bardziej zaciągała , a lekarz jeszcze leżał na moim brzuchu i wypychał brrrr tętno zaczęło zanikać i migiem mnie na cesarkę . 8 punków dostał bo się lekko przydusił.

Hmm to akurat moja pierwsza ciąża, pierwsze starania w ogóle więc ja nie mam strachu bo nie mam przykrych doświadczeń jak niestety inne koleżanki tutaj. Raczej czekam na zakończenie pierwszego trymestru bo boje sie badań prenatalnych i chciałabym usłyszeć ze wszytsko w porządku, ale no boje sie bo nikt nie wie jak będzie. No i mam nadzieję ze w drugim trymestrze będzie lepsze samopoczucie :)
To też moja pierwsza ciąża, ale właśnie jak wyczytałam o tych poronieniach np tutaj, tych historii jest wiele.. To jakoś zaczęłam się bać. Wierzę że będzie dobrze. ❤️ I też już chciałabym być po prenatalnych. Kiedyś zanim pomyślałam o ciąży to myślałam sobie jaki to fajny beztroski czas ta ciąża. 😅😅🤔 A teraz to dla mnie radość pomieszana z ogromnym stresem.

To też moja pierwsza ciąża, ale właśnie jak wyczytałam o tych poronieniach np tutaj, tych historii jest wiele.. To jakoś zaczęłam się bać. Wierzę że będzie dobrze. ❤️ I też już chciałabym być po prenatalnych. Kiedyś zanim pomyślałam o ciąży to myślałam sobie jaki to fajny beztroski czas ta ciąża. 😅😅🤔 A teraz to dla mnie radość pomieszana z ogromnym stresem.
Mam tak samo hehe 😅 a ile masz lat? :)

Tu jeszcze info o tym wzorze
IMG_5959.png

reklama
Ja jeszcze nie rodziłam ale tyle nasłuchałam się o cc od znajomych, ze mam nadzieje ze urodzę normalnie 😉 przecież cc to operacja i jeśli nie ma wskazań medycznych to chyba lepiej SN 😀
ja to samo nie rodziłam nigdy ale też mi się wydaje, że SN jest lepsze niż CC. W końcu to poważna operacja. Jeśli rzeczywiście sytuacja zdrowotna matki lub dziecka tego wymaga to nie ma o czym mówić. A ja wczoraj czytałam o czymś takim jak hipnoporód. Słyszałyście o tym? ktoś to przerabiał? ciekawa jestem jak to działa i czy faktycznie działa? 🤔

Do góry