E
Ewka34
Gość
też tak myślęPewnie. Szkoda nerwów- nie warto. A ta czarna plamka na środku to pęcherzyk?
Tak to pęcherzyka, a w nim na dole już się coś dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak myślęPewnie. Szkoda nerwów- nie warto. A ta czarna plamka na środku to pęcherzyk?
No to wygląda obiecująco i już chociaż możesz troszeczkę odetchnać, że jak na ten czas jest ok. Za tydzień powinno być wszytko widoczne. Też mam wizytę 21.01, tylko że pierwszą więc wiem jak teraz będzie się czas dłużyć.też tak myślę
Tak to pęcherzyka, a w nim na dole już się coś dzieje
Wiesz będę spokojna gdy usłyszę serduszko ❤ w poprzedniej ciąży która poroniłam nie zdążyłam go usłyszeć,od początku było coś nie tak pomimo że był pęcherzyk. Poroniłam w 8 tyg. wtedyNo to wygląda obiecująco i już chociaż możesz troszeczkę odetchnać, że jak na ten czas jest ok. Za tydzień powinno być wszytko widoczne. Też mam wizytę 21.01, tylko że pierwszą więc wiem jak teraz będzie się czas dłużyć.
O, ja też 97Tak dokładnie [emoji5]
Super!! ❤ odpoczywaj jak najwięcej.Hej dziewczyny dzisiaj od rana do popołudnia miałam brązowe plamienia mega się przestraszyłam i spłakałam wizyte mam dopiero 21.01 więc pojechałam szybko do 1 lepszego lekarza który zbadał mnie zrobił usg powiedział że wszystko ok z fasolką (słyszałam serduszko!) według niego 6+3. Powiedział że mam nadżerkę i te plamienia mogą być nią spowodowane i żeby tym się nie przejmować. Nic nie przepisał ani nic nie zalecił. Za 10 dni kolejna kontrola. Eh mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
A kiedy dokladnie. Moj 24 grudnia ja z pazdziernika jestem. [emoji12]O, ja też 97 [emoji3526]
A córka urodziła się dzień przed moimi urodzinami [emoji38]
Cudnie!!! ❤❤Hej, ja już po pierwszej wizycie. test robiony 23 grudnia, a dziś dopiero wizyta więc trochę się naczekalam, ale było warto. Na usg było widać już bijące serduszko (131/min), według OM - 7t1d, według usg - 6t2d, więc trochę przesunięcia jest, ale tego się spodziewałam emocje - niesamowite. Taka malutka fasolka i to bijące serduszko mnie totalnie rozwaliły