reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Niby nie ma bezpiecznego okresu ciazy, ale jednak w 14-15 tyg czulam siejuz bezpieczniej, tym bardziej po prenatalnych.

Ja tam mysle pozytywnie, tym samym kupilam dzis rajtki z nexta, cale 20cm dlugosci 😆🤣 no musialam....
Zobacz załącznik 1236602
Ja dzisiaj poszłam do HM po jakieś bawełniane, jasne gatki dla mnie, a oprócz tego wyszłam ze słodkim zestawem i skarpetkami 😂 po prostu staram się myśleć pozytywnie...

Załączniki

• 6D007095-9FC5-4A8F-939D-C24F3CDF11C4.jpeg
    6D007095-9FC5-4A8F-939D-C24F3CDF11C4.jpeg
    432,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Ostatnio wpadłam na stronę promocjedladzieci pl. Może da się tam coś ciekawego ustrzelić. Już zacieram rączki na promo, obok którego nie będę mogła przejść obojętnie. 😅

A co sądzicie o kupowaniu w ciucholandach? Ja osobiście sama sobie kupuje bo lubie takie grzebanie ;) Po drugie za szybko mi sie nudza ubrania żeby wydawać na nie bóg wie ile pieniędzy.
Ostatnio kupilam za grosze czyli 1zl czy 3 za szt ubranka dla maleństwa większość marki newbie ;) Mam juz cała torbę ;) Oczywiście na chłopczyka i dziewczynkę 🤣
received_1332536557125615.jpeg

A co sądzicie o kupowaniu w ciucholandach? Ja osobiście sama sobie kupuje bo lubie takie grzebanie ;) Po drugie za szybko mi sie nudza ubrania żeby wydawać na nie bóg wie ile pieniędzy.
Ostatnio kupilam za grosze czyli 1zl czy 3 za szt ubranka dla maleństwa większość marki newbie ;) Mam juz cała torbę ;) Oczywiście na chłopczyka i dziewczynkę [emoji1787]

Bardzo fajne rzeczy można tam znaleźć. Newbie, Zara i inne dość drogie ciuszki dobrej jakości (George chyba? Jakoś tak). Ja nie mam fajnego ciucholandu, ale teściowa mi przynosi czasem i jestem zadowolona.

Ostatnio kupilam za grosze czyli 1zl czy 3 za szt ubranka dla maleństwa większość marki newbie ;) Mam juz cała torbę ;) Oczywiście na chłopczyka i dziewczynkę 🤣
Jak mam wenę, to czasem lubie tam pogrzebać. Myślę, że kupowanie ubranek dla dziecka z ciucholandu, to spoko pomysł. Trzeba chyba tylko wybierać rzeczy, które przetrwają min 60° w pralce 😄

reklama
ja myślę, ze nie ma bezpiecznego okresu w całej ciąży, tak jak dziewczyny mówiły, są różne przypadki. Ale najważniejsze to myśleć dobrze, moja dziecko jest zdrowe i już

Ostatnio kupilam za grosze czyli 1zl czy 3 za szt ubranka dla maleństwa większość marki newbie ;) Mam juz cała torbę ;) Oczywiście na chłopczyka i dziewczynkę 🤣Zobacz załącznik 1236619
Ja jestem jak najbardziej za lumpami!! Często bywam i kupuję perełki.. ja dopiero po prenatalnych i to tych drugich zaczne ostre łowy😃 na razie dla mnie zdecydowanie za wcześnie, szczególnie że nie znam płci 😊😊

Do góry