E
Ewka34
Gość
Ja mam dziś badanie o 9.45 ,trochę się denerwuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi przy dziewczynach doszły dużo później objawy typu mdlosci a tak całą ciążę przeszłam super wiadomo prócz 3 trymestru bo to był koszmar, jak babcie ,wszystko mnie bolało teraz jest inaczej bo od samego początku mam mdlosci że hej.Boje się o swoją ciąże bo to dla mnie dziwne że czuje się dobrze , no oprócz tego że mnie brzuch pobolewa a cycków to nie mogę dotknąć. Jak chodziłam wciąży z synem to już tydzień przed @ czułam się masakrycznie. Kilka lat temu jak poroniłam to też źle się czułam mimo tego że ciąża słaba bo nawet tydzień po spodziewanej @ testy wychodziły negatywnie, wyszło z bety. Poszło w 5 tyg.
pytanko mam bo oprócz prenatala uno biorę jeszcze magnez z potasem na mój układ nerwowy ( problemy z nerwicą) Myślicie że nie zaszkodzi ?????
Nie znam sie za bardzo ale chyba ładny przyrostDziewczyny beta z piątku to 1920 a po równo 72h czyli wczoraj 6136 wydaje mi się że jest Oki, czy się mylę?
Trzymam mocno kciuki daj znać co i jak po wizycieJa mam dziś badanie o 9.45 ,trochę się denerwuje
Wygląda na to, że wszytko się dobrze rozwija. Na następnej wizycie pewnie zobaczysz już fasolkę i serduszko. Teraz tylko się doczekać.Dziewczyny beta z piątku to 1920 a po równo 72h czyli wczoraj 6136 wydaje mi się że jest Oki, czy się mylę?
Mam nadzieję że zobaczysz już pęcherzyk. Daj znać jak będziesz po. Trzymam kciuki .Ja mam dziś badanie o 9.45 ,trochę się denerwuje
Może właśnie to na inną płećMi przy dziewczynach doszły dużo później objawy typu mdlosci a tak całą ciążę przeszłam super wiadomo prócz 3 trymestru bo to był koszmar, jak babcie ,wszystko mnie bolało teraz jest inaczej bo od samego początku mam mdlosci że hej.
Współczuję przez co musiałaś przejśćNiestety miałam tak samo, poszłam w 11 tyg i okazało się że ciaza zatrzymała się na 8+2, też miałam łyżeczkowanie którego konsekwencji teraz właśnie się boję, bo cytoteck przez 3 dni nie dał rady wywołać poronienia i musieli praktycznie na siłę szyjkę otwierać
Piekny przyrostDziewczyny beta z piątku to 1920 a po równo 72h czyli wczoraj 6136 wydaje mi się że jest Oki, czy się mylę?