reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Boje się o swoją ciąże bo to dla mnie dziwne że czuje się dobrze , no oprócz tego że mnie brzuch pobolewa a cycków to nie mogę dotknąć. Jak chodziłam wciąży z synem to już tydzień przed @ czułam się masakrycznie. Kilka lat temu jak poroniłam to też źle się czułam mimo tego że ciąża słaba bo nawet tydzień po spodziewanej @ testy wychodziły negatywnie, wyszło z bety. Poszło w 5 tyg.
pytanko mam bo oprócz prenatala uno biorę jeszcze magnez z potasem na mój układ nerwowy ( problemy z nerwicą) Myślicie że nie zaszkodzi ?????
Mi przy dziewczynach doszły dużo później objawy typu mdlosci a tak całą ciążę przeszłam super;) wiadomo prócz 3 trymestru bo to był koszmar, jak babcie ,wszystko mnie bolało 😂 teraz jest inaczej bo od samego początku mam mdlosci że hej.

Dziewczyny beta z piątku to 1920 a po równo 72h czyli wczoraj 6136 😉 wydaje mi się że jest Oki, czy się mylę? 😯
Wygląda na to, że wszytko się dobrze rozwija. Na następnej wizycie pewnie zobaczysz już fasolkę i serduszko. Teraz tylko się doczekać.
Ja mam dziś badanie o 9.45 ,trochę się denerwuje
Mam nadzieję że zobaczysz już pęcherzyk. Daj znać jak będziesz po. Trzymam kciuki ✊.

Mi przy dziewczynach doszły dużo później objawy typu mdlosci a tak całą ciążę przeszłam super;) wiadomo prócz 3 trymestru bo to był koszmar, jak babcie ,wszystko mnie bolało 😂 teraz jest inaczej bo od samego początku mam mdlosci że hej.
Może właśnie to na inną płeć 😂
Ma z mam któraś zestawienie konfliktowe z przyszłym tatą ?

Niestety miałam tak samo, poszłam w 11 tyg i okazało się że ciaza zatrzymała się na 8+2, też miałam łyżeczkowanie którego konsekwencji teraz właśnie się boję, bo cytoteck przez 3 dni nie dał rady wywołać poronienia i musieli praktycznie na siłę szyjkę otwierać
Współczuję przez co musiałaś przejść :(
A czy dało się w jakikolwiek sposób odczuć że ciąża przestała się rozwijać czy okazało się dopiero na wizycie? 🥺

reklama
Witajcie dziewczyny, nieśmiało się z wami witam, dziś drugi test potwierdził ciążę, choć [emoji204] powinna być niby w czwartek ale wcale na nią nie czekam, jutro chce iść na betę, czy powinnam zrobić dodatkowo jeszcze jakieś badanie? Myślę o morfologi bo zawsze miałam słaba, ale czy coś jeszcze się przyda na pierwszej wizycie u gina?

Do góry