reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Gunka super że wszystko dobrze ze słuchem ;) mój generalnie lubi jeździć, drze sie tylko jak go mocuje w foteliku jak już go przenosze albo jedzie to nawet jak nie śpi to sobie patrzy i nie marudzi.
W przyszłym tygodniu 19 mamy szczepienie, to będzie jazda jak zacznie się tam drzeć.
Mika współczuję tego badania, u nas szwagier robił córeczce bo ma 4 lata a ona nic prawie nie mówi i robili jej juz mase badań w tym to też i tyle się nameczyli żeby spała że szok. Ona już starsza była i było ciężko a co dopiero takie maleństwo

reklama
Mam nadzieję że wszystko będzie wporzadku. A ile lat ma twoja siostra? Boli ja ta zmiana? Jej to samo jakoś się pojawiło? Czy to z jakiegoś pieprza czy coś
Dopiero co skończyła w grudniu 30 lat, boli ja to jak mocniej dotknie, na usg było widać że koło tego zbiera się ropa. Już pare miesięcy temu miała taka górkę w tym miejscu a teraz w okresie świątecznym to zaczęło rosnąć

Dopiero co skończyła w grudniu 30 lat, boli ja to jak mocniej dotknie, na usg było widać że koło tego zbiera się ropa. Już pare miesięcy temu miała taka górkę w tym miejscu a teraz w okresie świątecznym to zaczęło rosnąć
A co lekarz mówił jak robiła usg? Napewno to nie będzie nic poważnego.

Gunka super że wszystko dobrze ze słuchem ;) mój generalnie lubi jeździć, drze sie tylko jak go mocuje w foteliku jak już go przenosze albo jedzie to nawet jak nie śpi to sobie patrzy i nie marudzi.
W przyszłym tygodniu 19 mamy szczepienie, to będzie jazda jak zacznie się tam drzeć.
Mika współczuję tego badania, u nas szwagier robił córeczce bo ma 4 lata a ona nic prawie nie mówi i robili jej juz mase badań w tym to też i tyle się nameczyli żeby spała że szok. Ona już starsza była i było ciężko a co dopiero takie maleństwo
Jestem przygotowana na to że będzie płakał. Serce się będzie kroilo, ale to dla jego dobra choć on sobie jeszcze nie zdaje z tego sprawy. To bardzo słabo jak na 4 latke 😕 i co im wyszło? Dociekli przyczyny niedosluchu? Nosi aparat?

reklama
Jestem przygotowana na to że będzie płakał. Serce się będzie kroilo, ale to dla jego dobra choć on sobie jeszcze nie zdaje z tego sprawy. To bardzo słabo jak na 4 latke 😕 i co im wyszło? Dociekli przyczyny niedosluchu? Nosi aparat?
U niej jest problem z mowa, słyszy dobrze i wszystkie polecenia rozumie ale mówi tylko mama i tata i baba i tyle. Wszystkie badania im wychodzą dobrze i nie wiadomo co jest grane.
Mój zaczyna się kulać na boki, narazie na lewy ulubiony :p

Do góry