reklama
Gunka
Fanka BB :)
C tam z tą twoja mala siedzisz cichutko chyba nawet nie wiesz ze dziecko masz w przeciwieństwie do naszych lobuziakow nam to się trafił prawdziwy rollercoasterGunka to co z tym zębem? źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące
Beata ale słodka rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być a Ty jaka ładna jesteś
Gunka
O boże jak ty to wytrzymujeszDziewczyny mało tego w styczniu będzie równe 8 lat Jak jestem ciagle w ciąży lub karmiąca lub jedno i drugie na raz
Bidulka ja w ciąży musiałam wyrwać, antybiotyk nie zadzialal na stan zapalny, wiec i znieczulenie nie złapało do końca. Także wszystko czułam, jak rwała. Matko, jak ja się namęczyłamJezu dziewczyny nie uwierzycie co ja przeszłam z tym zębem... myślałam że umrę szczerze to Wolałabym czwarte dziecko urodzić niż jeszcze raz to przechodzić. I dowiedziałam się że czeka mnie leczenie kanalowe
Gunka
Narazie mi przeszło bo dentystka mi kazała od razu po powrocie do domu zażyć sobie paracetamol. Mowila że bol może się utrzymywać do 3 godz. Jestem ciekawa czy jak paracetamol przestanie działać ząb nie będzie bolał i jestem cała w skowronkach jak się dowiedziałam że ten ząb będzie mnie koszytowal 700zlGunka a boli dalej?
reklama