reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Gunka to co z tym zębem? :( źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę:) pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące ;)

Beata ale słodka :) rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być :) a Ty jaka ładna jesteś :)
C tam z tą twoja mala😉 siedzisz cichutko chyba nawet nie wiesz ze dziecko masz😉 w przeciwieństwie do naszych lobuziakow🙈 nam to się trafił prawdziwy rollercoaster😂

Jezu dziewczyny nie uwierzycie co ja przeszłam z tym zębem... myślałam że umrę szczerze to Wolałabym czwarte dziecko urodzić niż jeszcze raz to przechodzić. I dowiedziałam się że czeka mnie leczenie kanalowe

Jezu dziewczyny nie uwierzycie co ja przeszłam z tym zębem... myślałam że umrę szczerze to Wolałabym czwarte dziecko urodzić niż jeszcze raz to przechodzić. I dowiedziałam się że czeka mnie leczenie kanalowe
Bidulka :( ja w ciąży musiałam wyrwać, antybiotyk nie zadzialal na stan zapalny, wiec i znieczulenie nie złapało do końca. Także wszystko czułam, jak rwała. Matko, jak ja się namęczyłam 🙉

Gunka a boli dalej?
Narazie mi przeszło bo dentystka mi kazała od razu po powrocie do domu zażyć sobie paracetamol. Mowila że bol może się utrzymywać do 3 godz. Jestem ciekawa czy jak paracetamol przestanie działać ząb nie będzie bolał😒 i jestem cała w skowronkach jak się dowiedziałam że ten ząb będzie mnie koszytowal 700zl🙈😱

reklama
Do góry