reklama
Qmika
Fanka BB :)
No to faktycznie chyba spotkamy się w jakimś psychiatryku u nas zaczyna się meksyk bo do kolejnej kupy będzie co raz gorzej ( 4 dzień a gdzie jak ostatnio do 9 ) . Bolesne bąki powracają z ogromną siłąJestem tak zmęczona, że nie umiem nawet zasnąć
Biedna też jesteś z tymi kupkami i bąkami mój robi jedną kupę dziennie i jest mega niespokojny, jak robił dwie,to serio lepiej spał. Teraz co chwile się wierci, żeby bąka puścic, togo wybudza. Choć u nas sajgon pod tym względem o 4 rano i o 16. Płacz i bąki bolesne...No to faktycznie chyba spotkamy się w jakimś psychiatryku u nas zaczyna się meksyk bo do kolejnej kupy będzie co raz gorzej ( 4 dzień a gdzie jak ostatnio do 9 ) . Bolesne bąki powracają z ogromną siłą
Jesteś sama czy mąż już ma urlop świąteczny?No to faktycznie chyba spotkamy się w jakimś psychiatryku u nas zaczyna się meksyk bo do kolejnej kupy będzie co raz gorzej ( 4 dzień a gdzie jak ostatnio do 9 ) . Bolesne bąki powracają z ogromną siłą
Beata0192
O kurde ale macie Sajgon. Współczuję Dziewczyny!
U nas dzisiaj bajecznie, wystarczyło, że mnie widziała, bawiła się zabawką na pałąku bujaczka albo spała.
Upiekłam ciasto, zrobiłam paszteciki w cieście francuskim i posprzątałam i nie jestem urobiona tfu tfu oby noc taka była.
Qumika u nas tak samo. Ja i tak ją wysoko trzymam do karmienia, tak mniej więcej 45° a ona w zaparte ciągnie wyżej. Z leżenia jak złapie kogoś za palce to się podciąga mała cwana bestia jak usiądzie to nie pozostanie mi nic jak próbować rozszerzać dietę bo ponoć pierwszym sygnałem do rozszerzania jest właśnie to że dziecko nie przewraca się od razu z siadu.
U nas dzisiaj bajecznie, wystarczyło, że mnie widziała, bawiła się zabawką na pałąku bujaczka albo spała.
Upiekłam ciasto, zrobiłam paszteciki w cieście francuskim i posprzątałam i nie jestem urobiona tfu tfu oby noc taka była.
Qumika u nas tak samo. Ja i tak ją wysoko trzymam do karmienia, tak mniej więcej 45° a ona w zaparte ciągnie wyżej. Z leżenia jak złapie kogoś za palce to się podciąga mała cwana bestia jak usiądzie to nie pozostanie mi nic jak próbować rozszerzać dietę bo ponoć pierwszym sygnałem do rozszerzania jest właśnie to że dziecko nie przewraca się od razu z siadu.
Gunka
Hehe doooobreee myślałam że już spiszJestem tak zmęczona, że nie umiem nawet zasnąć
Ja dalej nie śpię, mały na szczęscie jeszcze tak. Jestem poddenerwowana tą koroną u męża w pracy i jutrzejszym testem męża. Jakby nas to dopadło, nie daj Boże z gorączką itd,to jesteśmy tu kompletnie sami. Nikt nam dziecka nie ogarnie.Ja to dopiero co się wyrwalam z tej wrzeszczacej calodniowej karuzeli jestem ciekawa jak długo będzie taka cisza. Ale zapewne jeszcze zdąży się wybudzic przed nocą
reklama
Ja dalej nie śpię, mały na szczęscie jeszcze tak. Jestem poddenerwowana tą koroną u męża w pracy i jutrzejszym testem męża. Jakby nas to dopadło, nie daj Boże z gorączką itd,to jesteśmy tu kompletnie sami. Nikt nam dziecka nie ogarnie.Ja to dopiero co się wyrwalam z tej wrzeszczacej calodniowej karuzeli jestem ciekawa jak długo będzie taka cisza. Ale zapewne jeszcze zdąży się wybudzic przed nocą