reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mój sie wierci i często budzi 🙈 teraz usnął mi na rękacha po 30min lulania, ale odłożony znów zaczyna się kręcić i chyba sie budzi 😒

reklama
Mój sie wierci i często budzi [emoji85] teraz usnął mi na rękacha po 30min lulania, ale odłożony znów zaczyna się kręcić i chyba sie budzi [emoji19]
Ja już odkładają 3 razy i się obudziła. Wsadziłam ja do bujaka bo ręce mnie bolą ale tam wierzga więc pewnie zaraz koniec. Bo właśnie już nastąpiła ta chwila

U mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc

Jak u Was dziewczyny nocka?
U mnie wporzadku nawet. Mały poszedł jak zwykle spać o 2 ale ja już chyba się przyzwyczaiłam i nawet wyspana jestem. Dziś zapowiada się dzień jak codzień znowu mało spania🙃 ale mąż jest dziś w domu to dajemy rade😉

U mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc

Jak u Was dziewczyny nocka?
U nas względnie bo bez płaczu ale się kręciła całą noc, cycka chciała non stop i to bardziej jako smoczek plus jedna dłuższa przerwa od 2 do 3.30. Dziś noszenie od rana, teraz kimala we wózku ale tylko jak bujalam:/żeby nic się nie dało zrobic przy dziecku to jest tragedia:/

reklama
U nas dzisiaj tak:
received_2789146424634093.jpeg

Do góry