reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mój sie wierci i często budzi 🙈 teraz usnął mi na rękacha po 30min lulania, ale odłożony znów zaczyna się kręcić i chyba sie budzi 😒

reklama
Mój sie wierci i często budzi [emoji85] teraz usnął mi na rękacha po 30min lulania, ale odłożony znów zaczyna się kręcić i chyba sie budzi [emoji19]
Ja już odkładają 3 razy i się obudziła. Wsadziłam ja do bujaka bo ręce mnie bolą ale tam wierzga więc pewnie zaraz koniec. Bo właśnie już nastąpiła ta chwila

U mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc

Jak u Was dziewczyny nocka?
U mnie wporzadku nawet. Mały poszedł jak zwykle spać o 2 ale ja już chyba się przyzwyczaiłam i nawet wyspana jestem. Dziś zapowiada się dzień jak codzień znowu mało spania🙃 ale mąż jest dziś w domu to dajemy rade😉

U mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc

Jak u Was dziewczyny nocka?
U nas względnie bo bez płaczu ale się kręciła całą noc, cycka chciała non stop i to bardziej jako smoczek plus jedna dłuższa przerwa od 2 do 3.30. Dziś noszenie od rana, teraz kimala we wózku ale tylko jak bujalam:/żeby nic się nie dało zrobic przy dziecku to jest tragedia:/

reklama
U nas dzisiaj tak:
received_2789146424634093.jpeg

Do góry