reklama
Ja już odkładają 3 razy i się obudziła. Wsadziłam ja do bujaka bo ręce mnie bolą ale tam wierzga więc pewnie zaraz koniec. Bo właśnie już nastąpiła ta chwilaMój sie wierci i często budzi [emoji85] teraz usnął mi na rękacha po 30min lulania, ale odłożony znów zaczyna się kręcić i chyba sie budzi [emoji19]
Śpi [emoji38] teraz ja nie mogę zasnąć.[emoji85] masakra, człowiek w nocy padnięty, a w dzień nie jest lepiej.
Mojemu glowe i smoczek trzymałam i śpi. Zobaczymy jak dlugo[emoji3061]
Jagoda, trzymaj sie [emoji86]
Moj sie znow obudzil 15min temu. Zjadł znowu i śpi. A ja też dziś nie umiem spać. A rano pewnie bede zdychaćŚpi [emoji38] teraz ja nie mogę zasnąć.
Ja się właśnie obudziłam. A budzik mam na 8.30. [emoji53]Moj sie znow obudzil 15min temu. Zjadł znowu i śpi. A ja też dziś nie umiem spać. A rano pewnie bede zdychać
Gunka
Fanka BB :)
U mnie wporzadku nawet. Mały poszedł jak zwykle spać o 2 ale ja już chyba się przyzwyczaiłam i nawet wyspana jestem. Dziś zapowiada się dzień jak codzień znowu mało spania ale mąż jest dziś w domu to dajemy radeU mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc
Jak u Was dziewczyny nocka?
Qmika
U nas względnie bo bez płaczu ale się kręciła całą noc, cycka chciała non stop i to bardziej jako smoczek plus jedna dłuższa przerwa od 2 do 3.30. Dziś noszenie od rana, teraz kimala we wózku ale tylko jak bujalam:/żeby nic się nie dało zrobic przy dziecku to jest tragedia:/U mnie też koniec spania. Probuje malego uspac, żebym mogla sie chociaz spokoknie ogarnąc
Jak u Was dziewczyny nocka?
reklama
Beata0192
U nas dzisiaj tak: