reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Moj to wogule malo je. Jadł ostatnio o 5 i ani myśli jeszcze jesc. Ja nie wiem co mu się dzieje zawsze było przeciwnie jadł by co godzine
O to u Twojego faktycznie dziwne że mało je, dobrze że ma trochę nadrobione wagowo 🙂 może coś się tam normuje u niego z tymi przerwami na jedzenie 🤔

reklama
U nas chyba najgorzej🙈
Od godziny 3 pobudki co godzine😱🤦‍♀️ kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo
A o której zasnął? Ja nie wiem co jest z tymi dziećmi, moje kuzynki czy koleżanki też mają dzieci i usypiały zazwyczaj koło 19 ,20 a moja to 23 albo i później a przecież w dzień nie śpi :/

U nas chyba najgorzej🙈
Od godziny 3 pobudki co godzine😱🤦‍♀️ kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo
Dzwoniła do mnie męża siostra i mówiła,że u niej cała trójka spała tak w dzień, że spokojnie mogła iść do ogrodu i np 2 h w nim coś porobić , później karmienie i znów 2 h spania. Ja sobie nawet tego nie wyobrażam 😁

A o której zasnął? Ja nie wiem co jest z tymi dziećmi, moje kuzynki czy koleżanki też mają dzieci i usypiały zazwyczaj koło 19 ,20 a moja to 23 albo i później a przecież w dzień nie śpi :/
Najpierw spał od 17.30 do 21.30, pozniej 22-00.30, dalej 1-3 i pozniej juz co godzine wstawał.
Teraz ma drugą drzemke.
Jejku, co z tymi dziećmi teraz sie dzieje. Moja mama mowila, że jak nas odbekała, to do łóżeczka i spanie. A ja mojego musze kolysac na rekach.
Super, że córeczka dobrze sie czuje po szczepieniu :)
Mała od kilku dni strasznie się dźwiga jak do siadu, jestem tym przerażona! 🙊🙈
Matulu, mój też! Tzn.wiadomo nie usiądzie jeszcze,ale jak go do karmienia biore,to on glowe do gory ciagnie,jakby na siedzaco chcial jesc🥴

Dziewczyny dzieci pewnie chcą zostać jedynakami lub najmłodszymi w rodzinie :D u nas jest dobrze, nie mogę narzekać ale i tak ciezko bo to jednak czwórka dzieci a pomocy z Nikąd ale żyje, pisze z Wami wiec jest dobrze :D

reklama
Dziewczyny dzieci pewnie chcą zostać jedynakami lub najmłodszymi w rodzinie :D u nas jest dobrze, nie mogę narzekać ale i tak ciezko bo to jednak czwórka dzieci a pomocy z Nikąd ale żyje, pisze z Wami wiec jest dobrze :D
Twoja córcia wie, że ma jeszcze trójke rodzeństwa i musi być grzeczna, żeby mama nie oszalała 😁😁

Do góry