reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Moj to wogule malo je. Jadł ostatnio o 5 i ani myśli jeszcze jesc. Ja nie wiem co mu się dzieje zawsze było przeciwnie jadł by co godzine
O to u Twojego faktycznie dziwne że mało je, dobrze że ma trochę nadrobione wagowo 🙂 może coś się tam normuje u niego z tymi przerwami na jedzenie 🤔

reklama
U nas chyba najgorzej🙈
Od godziny 3 pobudki co godzine😱🤦‍♀️ kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo
A o której zasnął? Ja nie wiem co jest z tymi dziećmi, moje kuzynki czy koleżanki też mają dzieci i usypiały zazwyczaj koło 19 ,20 a moja to 23 albo i później a przecież w dzień nie śpi :/

U nas chyba najgorzej🙈
Od godziny 3 pobudki co godzine😱🤦‍♀️ kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo
Dzwoniła do mnie męża siostra i mówiła,że u niej cała trójka spała tak w dzień, że spokojnie mogła iść do ogrodu i np 2 h w nim coś porobić , później karmienie i znów 2 h spania. Ja sobie nawet tego nie wyobrażam 😁

A o której zasnął? Ja nie wiem co jest z tymi dziećmi, moje kuzynki czy koleżanki też mają dzieci i usypiały zazwyczaj koło 19 ,20 a moja to 23 albo i później a przecież w dzień nie śpi :/
Najpierw spał od 17.30 do 21.30, pozniej 22-00.30, dalej 1-3 i pozniej juz co godzine wstawał.
Teraz ma drugą drzemke.
Jejku, co z tymi dziećmi teraz sie dzieje. Moja mama mowila, że jak nas odbekała, to do łóżeczka i spanie. A ja mojego musze kolysac na rekach.
Super, że córeczka dobrze sie czuje po szczepieniu :)
Mała od kilku dni strasznie się dźwiga jak do siadu, jestem tym przerażona! 🙊🙈
Matulu, mój też! Tzn.wiadomo nie usiądzie jeszcze,ale jak go do karmienia biore,to on glowe do gory ciagnie,jakby na siedzaco chcial jesc🥴

Dziewczyny dzieci pewnie chcą zostać jedynakami lub najmłodszymi w rodzinie :D u nas jest dobrze, nie mogę narzekać ale i tak ciezko bo to jednak czwórka dzieci a pomocy z Nikąd ale żyje, pisze z Wami wiec jest dobrze :D

reklama
Dziewczyny dzieci pewnie chcą zostać jedynakami lub najmłodszymi w rodzinie :D u nas jest dobrze, nie mogę narzekać ale i tak ciezko bo to jednak czwórka dzieci a pomocy z Nikąd ale żyje, pisze z Wami wiec jest dobrze :D
Twoja córcia wie, że ma jeszcze trójke rodzeństwa i musi być grzeczna, żeby mama nie oszalała 😁😁

Do góry