Gunka
Fanka BB :)
Zasypia ale na 15 góra 20minA zasypia ostatecznie? Mój tak na 8/10 przypadkow, po kilku minutach krzyku, pije mleko i zasypia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zasypia ale na 15 góra 20minA zasypia ostatecznie? Mój tak na 8/10 przypadkow, po kilku minutach krzyku, pije mleko i zasypia
Jak mała po szczepieniu?Właśnie dopiero mam czas żeby zerknąć co u Was i Waszych maluchów i widzę że katastrofa my noc miałyśmy dobra, co prawda o północy dopiero padła ale pobudki co 3 h a od 6 częściej ale i tak pospalysmy szczepienie po 12 miałyśmy i rota i 6w1 , było spokojnie, myślałam że będzie gorzej. Dzień jak co dzień 10 minut spala w wózku i 15 minut w bujaczku i to by było na tyle :/ zaś od piątku kupy nie robi to z każdym dniem płacz co raz większy przy bąkach :/ była u mnie kuzynka ale niestety nie ponosiła jej za mnie bo za tydzień ma cesarkę i nie daje jej tego kloka
My dzis tak. Uspalam małego z wrzaskiem o północy. Nawet w miarę spał.Żyjecie? ?
Zasnęłam obok małej około 23 pobudki o 0:30, 4, 6,7:30. Leży ogląda karuzelę ale długo to już nie potrwa. Nie ma tragedii ale ziewam na masakrę. Potrzebuję się wyspaćŻyjecie?
Moj to wogule malo je. Jadł ostatnio o 5 i ani myśli jeszcze jesc. Ja nie wiem co mu się dzieje zawsze było przeciwnie jadł by co godzineU nas chyba najgorzej
Od godziny 3 pobudki co godzine kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo
W porządku, nic się nie działo innego niż zwykle pobudki na jedzenie, jedna przerwa dłuższa bo ponad godzinna w nocy, kilka bolesnych bąków i płacz. U nas jest bez zmian ani lepiej ani gorzej, zapowiada się dzień noszenia...Jak mała po szczepieniu?