reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U nas dzień jako tako. Byliśmy u mojej kuzynki która też urodziła we wrześniu. Jejciu jej synciu dla mnie jak pióreczko! Takiego to mogłabym nosić jeszcze 💖 a moja jessuuu ciężka na masakrę jest. Chwilę córcia spała u niej i na szybkich zakupach w biedrze i w aucie. Ale zapowiada się normalna noc. Biorę ja teraz do wózka, psa pod pachę i goł goł na spacer goł goł goł!

Właśnie dopiero mam czas żeby zerknąć co u Was i Waszych maluchów i widzę że katastrofa 😣 my noc miałyśmy dobra, co prawda o północy dopiero padła ale pobudki co 3 h a od 6 częściej ale i tak pospalysmy 🙂 szczepienie po 12 miałyśmy i rota i 6w1 , było spokojnie, myślałam że będzie gorzej. Dzień jak co dzień 10 minut spala w wózku i 15 minut w bujaczku i to by było na tyle :/ zaś od piątku kupy nie robi to z każdym dniem płacz co raz większy przy bąkach :/ była u mnie kuzynka ale niestety nie ponosiła jej za mnie bo za tydzień ma cesarkę i nie daje jej tego kloka 😁
Jak mała po szczepieniu?

Jejus.... co się teraz tym naszym dzieciom dzieje🙃 przecież było już dobrze. Czy nikt się nie pochwali spokojnym dzieckiem 😉 czyzbysmy wracaly do poczatkow🙈😱

U nas chyba najgorzej🙈
Od godziny 3 pobudki co godzine😱🤦‍♀️ kupka, bąki i wiercenie. Pił za każdym razem po 50-70ml i zasypiał, za godzine to samo

reklama
Do góry