reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Stękała przez sen co mnie budziło, czuję się nieco jakby mnie koń w głowę kopnął, piona!
🥱🥴 dają popalić te nasze szkraby.

Dziewczyny, Jak mija dzień? Śpią bobasy?
Mój miał kilka drzemek po 30-45min.
Dziś kupìlam dwie piłeczki-grzechotki Oball, jedna z nich taka bardziej miękka, ma grubsze te rurki i nadaje się do obgryzania. Zobaczymy, co moj zmierzluszek na nie powie😁

Gunka, byłaś u dentysty? Chłopaki dali radę?

reklama
🥱🥴 dają popalić te nasze szkraby.

Dziewczyny, Jak mija dzień? Śpią bobasy?
Mój miał kilka drzemek po 30-45min.
Dziś kupìlam dwie piłeczki-grzechotki Oball, jedna z nich taka bardziej miękka, ma grubsze te rurki i nadaje się do obgryzania. Zobaczymy, co moj zmierzluszek na nie powie😁

Gunka, byłaś u dentysty? Chłopaki dali radę?
U mnie katastrofa... Mały mało śpi mało je i wrzeszczy co chwila. Już nie wie co mu się dzieje. Teraz wróciłam dałam mu jeść na sile i spałam ale ile pośpi to nie mam pojęcia...

reklama
@Qmika co u Was? Mialaś szczepienie?
Właśnie dopiero mam czas żeby zerknąć co u Was i Waszych maluchów i widzę że katastrofa 😣 my noc miałyśmy dobra, co prawda o północy dopiero padła ale pobudki co 3 h a od 6 częściej ale i tak pospalysmy 🙂 szczepienie po 12 miałyśmy i rota i 6w1 , było spokojnie, myślałam że będzie gorzej. Dzień jak co dzień 10 minut spala w wózku i 15 minut w bujaczku i to by było na tyle :/ zaś od piątku kupy nie robi to z każdym dniem płacz co raz większy przy bąkach :/ była u mnie kuzynka ale niestety nie ponosiła jej za mnie bo za tydzień ma cesarkę i nie daje jej tego kloka 😁

Do góry