reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Sprawdzacie paszki maluchom? Ja myję zawsze podczas kąpieli przecież i jak wycieram to też zerkam. I nie wiem jakim cudem pod jedną ma odparzyny 🙈 takie czerwone bardzo w tych fałdkach. Sudocrem się sprawdzi?

Sprawdzacie paszki maluchom? Ja myję zawsze podczas kąpieli przecież i jak wycieram to też zerkam. I nie wiem jakim cudem pod jedną ma odparzyny 🙈 takie czerwone bardzo w tych fałdkach. Sudocrem się sprawdzi?
Jak tam po wyprawie do fryzjera?😉 co do odparzen u mnie sudocrem się sprawdzał. Ewentualnie teraz po każdej kompieli smaruje małemu skórę emolium.

Oba chłopaki żyją🤣 choć mąż twierdzi, że dwie akcje wrzasku były, poza tym udało się nawet uspać małego 😂 ale przez 4h zjadł tylko jedną butelkę, więc przeczuwam, że mąż dawał mu 3 łyki i zaraz go usypiał🤣🤣🙈
A co do samych włosow, to bez szału, niemieckie fryzjerki mogą się schować ,jeżeli chodzi o blondy. Jeszcze mnie 160euro skasowała 😱no ale już musiałam coś z moim łbem zrobic 😂

U nas kolejny dzień skoku rozwojowego. Wczoraj skończyła 3miesiące. Wczoraj przespała parę godzin w ciągu dnia i w nocy budziła się co godzinę-dwie 🙈 dzisiaj jestem wykończona. A dalej koncertowała na maksa w dzień zwłaszcza że dziś sobota, dzień darcia z mężem kota 🙈 i jeszcze to musiała odreagować. Mam dość, mam nadzieję, że dziś w nocy coś prześpię. Ale zrobiłam jej dzisiaj tak piękne zdjęcie, że się z Wami podzielę. Jak ktoś spojrzy na mój Instagram czy FB to pomyśli, że macierzyństwo to taka sielanka a ja dzisiaj nad ranem płakałam podnosząc małą z łóżeczka z bólu pleców.
Waży już 7250g... 🥴 Serio zapowiada się, że na roczek będzie nosić rozmiar 104, body z Pepco na roz. 80 są okej już, rękawki troszkę za długie, ale na długość ciałka są takie na leciutki luz. 🙈
IMG_20201212_211001_380.jpg

Ostatnia edycja:
U nas kolejny dzień skoku rozwojowego. Wczoraj skończyła 3miesiące. Wczoraj przespała parę godzin w ciągu dnia i w nocy budziła się co godzinę-dwie 🙈 dzisiaj jestem wykończona. A dalej koncertowała na maksa w dzień zwłaszcza że dziś sobota, dzień darcia z mężem kota 🙈 i jeszcze to musiała odreagować. Mam dość, mam nadzieję, że dziś w nocy coś prześpię. Ale zrobiłam jej dzisiaj tak piękne zdjęcie, że się z Wami podzielę. Jak ktoś spojrzy na mój Instagram czy FB to pomyśli, że macierzyństwo to taka sielanka a ja dzisiaj nad ranem płakałam podnosząc małą z łóżeczka z bólu pleców.
Waży już 7250g... 🥴 Serio zapowiada się, że na roczek będzie nosić rozmiar 104, body z Pepco na roz. 80 są okej już, rękawki troszkę za długie, ale na długość ciałka są takie na leciutki luz. 🙈
Zobacz załącznik 1214093
Śliczna dziewczynka 🤗
Jak minela nocka? Ja mam wrazenie, ze moj ma skok rozwojowy co pare dni 😂🤦‍♀️

reklama
U nas próba zrobienia butelki na noc( ale do uśpienia musiała choć na chwilę cycka mieć ) i uwaga od północy do 4.30 spala także super, przerwa na piers i o 7.30 znów pobudka👍🙂 jak u Ciebie? 🤔
U nas zawsze ta pierwsza drzemka najdłuzsza, od ok 18.30 do 23/24. Później 3h śpi ,a później już co 2h się budzi.

Do góry